Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Ένας νέος Ενβέρ Χότζα γεννιέται στην Αλβανία

Ένας νέος Ενβέρ Χότζα γεννιέται στην Αλβανία

Τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στην Αλβανία δείχνουν έναν ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο σχιζοφρενή πρωθυπουργό ο οποίος βαδίζει στα χνάρια του Ενβέρ Χότζα. Για να γίνει αυτό, το μόνο που έχει απομείνει να περάσει σαν νόμο, είναι να μην μιλάς άσχημα για το σύστημα και τον πρωθυπουργό όπως έκανε τότε και ο τζάτζη Ενβέρης. Άλλωστε ο Εντβίν Κριστάκης Ράμα, είναι παιδί αναθρεμμένο και μεγαλωμένο από τον Βουνιώτη θείο του Σπύρο Κολέκα, υπουργό του τότε συστήματος και ρουφιάνο του τζάτζη.

Πληροφορίες από εφημερίδες προσκείμενες προς το δημοκρατικό κόμμα καθώς και από το προσωπικό προφίλ του Σαλί Μπερίσα στο facebook, θέλουν τον Ράμα να βαδίζει στις γειτονίες και να δείχνει με το δάχτυλο στην αρμόδια αρχή για τις κατεδαφίσεις (ΙΝUK) ποια κτήρια θα ρίξουν ανάλογα με την αρέσκειά του (μόνο στην Αλβανία συμβαίνουν αυτά).

Συγκεκριμένα στις 16/8/2014 ο Sherif Llanaj, κάτοικος του Αυλώνα ενημερώνεται εν ώρα εργασίας πως το INUK του κατεδαφίζει το σπίτι, όταν έφτασε στο σημείο ζήτησε να του δώσουν την απόφαση καθώς δεν είχε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο. Όπως του είπαν δεν είχαν κάποια απόφαση και ότι πριν 2 μέρες είχε περάσει ο "σχιζοφρενής" πρωθυπουργός και έδωσε την εντολή για κάτι τέτοιο. Το σπίτι το είχε αγοράσει από το κράτος το 1995 ενώ κατοικούσε σε αυτό από το 1971. Η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στο Δυρράχιο, μόνο που αυτή τη φορά ο πολίτης ήταν παρόν όταν ο Ράμα έδειχνε το σπίτι, όταν ζήτησε να μάθει πληροφορίες από τον ίδιο, ο πρωθυπουργός του απάντησε να τα βρεις με τα δικαστήρια.

Στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την φυλάκιση αυτών που κλέβουν ρεύμα, η ιντερνετική σελίδα lapsi-al, βγάζει στη φόρα φωτογραφία της βίλας που χτίζει ο Ράμα στο βουνό Ντάιτι στην περιφέρεια Τιράνων, που δείχνει να συνδέεται το σπίτι με ρεύμα παράνομα και χωρίς ρολόι αφού στο όνομα του δeν υπάρχει συμβόλαιο σύνδεσης με ρεύμα (το σπίτι της φωτογραφίας). Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω, μόνο που ο απλός πολίτης είναι πάντα αμαρτωλός.

Στο προσκήνιο έρχεται και άλλη μια υπόθεση που αφορά το ρεύμα στη πόλη Κούκσι στο βορά της Αλβανίας, όπου με προσωπική παρέμβαση του Έντι Ράμα, βγαίνει από τη δουλειά δικαστής που αθωώνει πολίτη ο οποίος είχε φυλακιστεί χωρίς λόγο για κλοπή ρεύματος. Το δικαστήριο αποφάσισε αφού παρουσίασε αδυναμία πληρωμής, αφού είναι 6 μελής οικογένεια με χωρίς εισόδημα και περιουσία. Αυτό ήρθε σε αντίθεση με την εντολή του Ράμα στους δικαστές να μην δικαστεί κανένας με λιγότερο απο 3 χρόνια φυλακή, αυτό κι αν λέγεται δικτατορία.

Πρωτεύοντα ρόλο έχει αναλάβει η αστυνομία, ως τιμωρός του καθεστώτος Ενβέρ Ράμα, πραγματοποιώντας συλλήψεις όχι δολοφόνων πλέον αλλά απλών αδύναμων πολιτών.

Στις 22 Νοεμβρίου το Δημοκρατικό κόμμα καλεί σε συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις της Αλβανίας κόντρα σε ένα κράτος αστυνομοκρατούμενο καθώς και για τα νέα μέτρα εξαθλίωσης και φτώχειας που οδηγείτε ο αλβανικός λαός.

Αναγέννηση ήταν το σύνθημα στην προεκλογική εκστρατεία του Ράμα και εννούσε το Χοτζικό κράτος της τρομοκρατίας.

Γιώργος Χιμαριώτης

Το διαφημιστικό σποτ της εκπομπής 360° σε Χιμάρα κ...
Επιστροφή Νίνη στον Παναθηναικό
 
  1. Σχόλια (9)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (9)

This comment was minimized by the moderator on the site

Οφείλω να κάνω έναν διαχωρισμό που είναι προσωπική μου άποψη. Οι Αλβανοί που έχουν ζήσει στην Ελλάδα ή και σε άλλα κράτη ως μετανάστες και πήγαν για να προκόψουν με τις οικογένειές τους δεν έχουν ίδιο τρόπο σκέψεις ούτε είναι ξενοφοβικοί όπως οι συμπατριώτες τους που ζουν μόνιμα στην Αλβανία.

This comment was minimized by the moderator on the site

Κατ' αρχάς απολογούμαι προκαταβολικά για το μεγάλο μου κείμενο.
Οι κατασκευαστές των σεντονιών που πετροβολούν την Αλήθεια (ή μήπως ο κατασκευαστής τους), καταναλώνουν αρκετό χρόνο για να μας πείσουν, αλλά τα επιχειρήματά τους εξαντλούνται σε τμήματα κειμένων (όσα τους συμφέρουν) ή μπουρδολογίες.
Για να αποκαταστήσουμε τα πράγματα να υπενθυμίσουμε τι ισχύει στην πραγματικότητα:
1. Τα κράτη έχουν συνέχεια. Τα καθεστώτα δεν μπορούν να ισχυριστούν κατά το δοκούν όσα έχει αποδεχθεί ένα προηγούμενο. Για παράδειγμα, αν η απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης για τα ελληνικά σχολεία δεν ισχύει επειδή δεν γουστάρει ο Χότζας ή ο Μπερίσας ή ο Νάνος ή ο Ράμας, τότε δεν ισχύει και το πρωτόκολλο της Φλωρεντίας. Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Ράμας δεν θέλει να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ για τα όσα έγιναν (και γίνονται εναντίον των Ελλήνων), τότε μάλλον και τα επικροτεί. Εδώ κοτζάμ Πάπας και μας ζήτησε συγνώμη για τις Σταυροφορίες, να μην αναφερθούμε για τις γονυκλισίες που κάνει η Γερμανία απέναντι στους Εβραίους κλπ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, αν δεν το κατάλαβες, συγνώμη από τον Ράμα, γιατί αυτός ηγεμονεύει της χώρας σου. Αν θα αναστηθεί ο Χότζας ή αν θα ξανάρθει ο Μπερίσας, τότε ΚΑΙ αυτοί θα οφείλουν να ζητήσουν ΣΥΓΝΩΜΗ.
2. Γιατί τον Χότζα τον γράφεις με ελληνικά γράμματα και τον Μπερίσα με αλβανικά; Λάθος σου ή μας χαρίζεις τον πρώτο; Κανέναν μεγάλο δεν έχετε ατόφιο Αλβανό; Εδώ που τα λέμε και ο Ράμας έχει ελληνικό αίμα. Αλλά σου τον χαρίζουμε τέτοιος που είναι.
3. Η Αλβανία εύχομαι και εγώ να γίνει κράτος, όχι όμως κράτος του Αίματος και της Αδικίας, αλλά κράτος Δικαίου. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι κάθε καλό και χωρίς εμάς.
4. Η «περιοχή εκεί», δηλαδή η Χιμάρα και όλη η β. Ήπειρος, είναι ελληνική διότι το λέμε εμείς οι ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ. Οι επυλίδες, μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά είστε οι ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. Και που το ξέρεις «Σουηδέ» ότι η περιοχή μας θα παραμείνει αλβανική; Έχεις το κληρονομικό χάρισμα; Συνεργάτες σας, δηλαδή συνεργάτες του κατακτητή δεν γινόμαστε. Για εμάς υπέρτατο αγαθό δεν είναι η προδοσία αλλά η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Και για να έχουμε το καλό ερώτημα: τι έγινε στο Κοσσυφοπέδιο; Ή τι θέλετε να κάνετε στα Σκόπια και σε άλλα μέρη; Μόνον οι Αλβανοί έχουν το δικαίωμα να ζητούν εδαφικές ανακατατάξεις; Τους πάνε οι Αμερικάνοι και ο Σώρος, αλλιώς θα βλέπαμε που θα βρισκόντουσαν τώρα. Να μην ξεχνάμε ότι οι πρώτοι, άρχισαν πια να τους βλέπουν με άλλο μάτι, για αυτό καλύτερα να τρέξουν να διασώσουν ότι μπορούν.
5. Σας ευχαριστούμε που μας αναγνωρίζετε ως Έλληνες. Πραγματικά δεν το έχουμε ανάγκη από εσάς, αλλά το αλβανικό κράτος έχει διαφορετική στάση και δεν επιτρέπει στους Χιμαραίους να αυτοπροσδιορίζονται εθνικά.
6. Σε ευχαριστούμε που μας επιτρέπεις εσύ και ο Ράμας σου και να εορτάζουμε τις εθνικές μας εορτές και να μένουμε στη χώρα σου. Άλλη φορά θα σε ρωτάμε κιόλας. (Τρομάρα σου). Εσύ και οι όμοιοί σου, αφού δεν σας αρέσει η Ελλάδα και οι Έλληνες γιατί δεν μας αδειάζετε τη γωνία. Όταν μάλιστα διασχίσατε και λαθραία τα σύνορα. Εσείς που κουβαληθήκατε στην Ελλάδα - χωρίς κανείς να σας καλέσει - και όμως την μισείτε. Γιατί δεν πάτε στην πατρίδα σας ή σε κάποια άλλη χώρα που αγαπάτε. Δηλαδή εμείς οι ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ να φύγουμε «αν δεν μας άρεσε», αλλά εσείς οι λαθρο-έποικοι να πηγαίνετε όπου θέλετε και να κάνετε ότι γουστάρετε. Αμ δε…
7. Για να κοιμάσαι ήσυχα, να σου πούμε πως, δεν εργαζόμαστε «πισώπλατα». Ανοιχτά διαδηλώνουμε την πίστη μας στην αποκατάσταση της αδικίας που μας έγινε πριν από έναν αιώνα.
8. Τις πόλεις δεν τις λένε «Gjirokaster» ή «Korce» ή «himara». Εμείς οι ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ, τις ονομάζουμε «Αργυρόκαστρο», «Κορυτσά» και «Χιμάρα» (ή Χειμάρρα). Είσαι λειτουργικά αναλφάβητος, θρασύς και προβοκάτορας. Ψάξε να βρεις πως προήλθαν αυτά τα ονόματα. Σε κάθε περίπτωση, όταν γράφεις στα Ελληνικά και σε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιστοσελίδα να σέβεσαι τα τοπωνύμια (εκτός πολλών άλλων) και να τα γράφεις με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα, πάντα.
9. Για τον «Παπά»: όταν θέλουμε να γράψουμε για κάποιον ιερέα, τότε γράφουμε παππάς με μικρό το «πι». Μόνον ο Πάπας της Ρώμης γράφεται με μεγάλο «Πι». Εσύ, από πού γνωρίζεις τι έλεγε ο «Παπάς»; Για τα όσα έλεγε τον απελάσατε; Δηλαδή η έκφραση γνώμης αποτελεί αδίκημα στην Αλβανία; Άρα εσένα θα πρέπει επίσης να σε απελάσουμε στην πατρίδα σου; Ή μήπως έχεις και ελληνική υπηκοότητα και θα την σκαπουλάρεις;
10. Εμείς με τους Αλβανούς εποίκους, θα ζήσουμε ειρηνικά διότι είμαστε ειρηνόφιλοι. Να γνωρίζεις όμως ότι αυτό προϋποθέτει οι Αλβανοί θα αποδεχθούν ότι είναι οι ΕΠΟΙΚΟΙ, θα σεβαστούν την πραγματικότητα της περιοχής, θα αποδείξουν ότι αγαπάν πραγματικά την Ειρήνη και κυρίως το Κράτος σας θα αποφασίσει να γίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ με την άνευ όρων απόδοση του δικαιώματος της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ στον ντόπιο πληθυσμό.
11. Το ότι λες ότι δεν είσαι «εθνικιστής» δεν σημαίνει ότι δεν είσαι στην πραγματικότητα. Για να είμαστε κοντύτερα στην πραγματικότητα, και σύμφωνα με όσα γράφεις είσαι σίγουρα ΣΟΒΙΝΙΣΤΗΣ, διότι αναφέρεσαι σε:
- Εκδίωξη γηγενούς πληθυσμού και
- Υπερασπίζεσαι την καταπάτηση του κυριότερου δικαιώματος ενός ιθαγενούς λαού, αυτού της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ
12. Να σου το επαναλάβω, μιας και αρνείσαι να κατανοήσεις τα όσα σου γράφω, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΑΣ – ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ
13. Επειδή κάνεις τον πολύξερο, αλλά μάλλον δεν πρέπει να έχεις μεγάλη σχέση με τα όσα διαδραματίζονται στην πολυαγαπημένη σου Πατρίδα, να σου πω και αυτό: Οι λογαριασμοί ρεύματος που αφορούν τους ελληνικής καταγωγής αλβανούς πολίτες, δηλαδή τους βορειοηπειρώτες, πληρώνονται σε ποσοστά μεγαλύτερα του 90% και πολύ πάνω από το μέσο αλβανικό όρο. Άρα, είμαστε πολύ πιο νομοταγείς στο κρατίδιό σου, από τον κάθε συμπατριώτη σου…
ΣΝΙΦ (το τελευταίο μη νομίσεις ότι αφορά τον πολυφίλητο πρωθυπουργό σου. Άντε και καλές συγγραφές!

This comment was minimized by the moderator on the site

Λοιπόν, πρέπει να καταλάβεις κάποια πράγματα, ότι όταν ένα κράτος περνάει απο κάποιες φάσεις-καθεστώτα δεν ευθύνεται το τορινό καθεστώς για το τι έγινε στο παρελθόν, τι εννοώ; Έγινε ο Πόλεμος με την Ιταλία έτσι; Φταίνε οι σημερινοί Ιταλοί για τον πόλεμο που έγινε τότε; Προφανώς και όχι (δεν χρειάζεται να πουμε ποιοι φταίνε ξέρετε Ιστορία απο ότ βλέπω). Το ίδιο συμβαίνει και με την Αλβανία στο Εσωτερικό της δεν διαφωνώ σε αυτά που λες χρηστη Kisses ότι έγιναν πολλά, αλλά αυτά δεν έγιναν υπο την κυβέρνηση του Τορινού πρωθυπουργού αυτά έγιναν υπο άλλους πρωθυπουργούς που και εγώ σαν Αλβανός συμφωνώ ότι ήταν για τον πούτσο κυριολεκτικά! ΖΩΑ, ΒΛΑΧΟΙ, Μόνο για πολιτικοί δεν ήταν αυτοί! Τέσπα, Η Αλβανία με τον Έντι Ράμα και την κυβέρνηση του γίνεται ένα ΚΡΑΤΟΣ σιγά σιγά , γιατί με τους Προηγούμενους ήταν ότι ναναι και ο Έντι Ράμα και η κυβέρνηση του δεν έχει καμιά υποχρέωση να σας ζητήση συγνώμη , αν έχετε παράπωνα να πάτε στον αγαπημένος σας Berisha ή στο Χότζα (στον τάφο) και να τους ζητήσεται εξηγήσεις για ότι δεν σας άρεσει και ότι σας έθιξε! Ωραία; Τώρα Σχετικά με την περιοχή και τον Σεβασμό καλώς η κακός για εσάς η περιοχή εκει είναι Αλβανική απο και θα παραμείνει Αλβανική και αυτό το ξέρετε πολύ καλά, για αυτό αν θέλετε να τα πάτε καλά πρέπει να συνεργαστείτε και να αφήσετε τα περι Ελλάδας και πράσινα άλογα, είστε Έλληνες και Μπράβο σας και να είστε περίφανοι κανείς δεν λέει το αντίθετο στης Εθνικές Εορτές της Ελλάδος να της Γιορτάζεται και ότι έχει σχέση με την Ελλας να το γιροτάζεται ΔΕΚΤΩ και ΣΩΣΤΟ, Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δουλεύεται πισώ πλατα για να την φέρεται στην Αλβανική κυβέρνηση για να γίνει ξανα Ελλαδα το τμήμα εκεί , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΚΡΙΒΩΣ δεν σας εμπιστεύεται η κυβέρνηση γιατί το ξέρει ότι είστε διπρώσωποι! Και αυτό το είδαμε τότε με τον Παπά στην πόλη Gjrokaster ή Korce δεν θυμάμαι καλά που η δουλειά του ήταν να μαζέυει τους Χριστιανούς στην Εκκλησία να κάνει την θεία λειτουργεία και όλες τις αρμοδιότητες του Παπά , αλλά αυτός αντι για αυτό πήγαινε και ξεσίκωνε τον κόσμο και τους έλεγετε "Ελάτε να οργανωθούμε και να ξανα γίνουμε Ελλάδα" ε αυτό καμια γαμημένοι κυβέρνηση στον Κόσμο δεν το επιτρέπει μεσα στην ίδια της την χώρα να σε λένε "Ελάτε να οργανωθούμε να ξανα γίνουμε Ελλας" και μετά φταίει η κυβέρνηση και οι Αλβανοί άμα δεν αφήνουν πολλά σούρτα φέρτα ??? Διότι εσείς δεν είστε άτομα σωστά και σέβεσται 5 πράγματα! Αλλά παρόλο αυτά οπως είδατε ο Ράμα επειδή είναι ανοιχτόμυαλος και σωστός φέτος γιορτάστηκαν κανονικά εκει στις περιοχές σας οι 28η και πολύ καλά κάνατε! Αλλά πρέπει αν σέβεσται ότι ζήτε στην Αλβανία και ότι θα ζήτε στην Αλβανία σε περίπτωση που δεν σας αρέσει φεύγεται αλλά αυτό δεν είναι λύση , λύση είναι εσείς και ο πρόεδρος σας να κατασταλάξετε σε κοινή απόφαση με την Κυβέρνηση για πολά πράγματα που σας απασχολούν αλλά αυτή η γνώμη να μη είναι ΜΟΝΟ υπερ του Ελληνισμού δεν λέω να σέβεται τον Ελληνισμό αλλά να σέβεσται και την χώρα στην Οποία βρίσκεσται! Τώρα με τον αγώνα που έγινε με την σερβία και ήρθαν οι ΒΛΑΚΕΣ οι Αλβανοί και τραμπούκιζαν στα Ελληνικά χωρια ήταν ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ! Τέσπα, το θέμα ειναι να προσπαθήσεται να ζήσεται με τους Αλβανούς εκεί στην περιοχή σας ειρηνικά και να σέβεσται ο ένας τον άλλον και μην αρχίζεται να με λέτε τώρα ότι εσεις είστε οι αθώοι και αυτοί είναι οι κακοί γιατί αν λες στον Αλβανό , η himara είναι Ελληνική ενώ βρίσκεσαι σε Αλβανικό έδαφος μην περιμένης να σε δώσει και βραβείο! Τέσπα, εγώ λέω να αφήσεται τα Εθνικιστικά σας φρονήματα και να ζήσεται όσο ειρηνικά και ήρεμα μπορείται γιατί πλέον η Αλβανία έχει αποκτήσει Πρωθυπουργό και Κυβέρνηση σωστή! Και όσο για το Σχόλιο απάντηση του Χάονας μια χαρά φορολογίτε το ρεύμα στην Αλβανία επειδη έχω δει λογαριασμούς και σχετικά με ρεύμα μια χαρά φορολογείτε το ρεύμα απλά εσείς μάθατε με τον βλάκα τον μπερίσα που όλοι εισασταν "στα αρχίδια σας" ! Και επίσης δεν είμαι ούτε Εθνικιστής , ούτε την θεωρώ πολυαγαπημένη μου Πατρίδα, την θεωρώ απλά Πατρίδα και σας ξανα λέω ότι με τον τορινό Πρωθυπουργο και Κυβέρνηση πρέπει να σεβαστείται για να σας σεβαστεί ! Ότι έχετε με το παρελθόν να κάνεται παράπωνα σε αυτούς του Κυβερνόντες που σας τα δημιουργησαν! Τέσπα! Να στε καλά!

This comment was minimized by the moderator on the site

Προς άγνωστο κύριο Oti nanai eiste
1. Δεν είναι κακό να είσαι Αλβανός - κακό είναι να το παίζεις Έλληνας.
2. Σέβεσαι αυτόν που σε σέβεται (αμοιβαία τα αισθήματα)
3. Ποιος σου είπε ότι εθελοντικά ενταχθήκαμε στο κράτος σου; Δεν έχεις ακούσει ότι μας χωρίζει αίμα; Για την επανάσταση του 1914 δεν σου μίλησαν οι δάσκαλοί σου; Για την επίθεση κατά των γυναικών της Χιμάρας ή την Σχολική Απεργία; Ούτε για τη συμμετοχή μας στον ένδοξο ελληνικό στρατό το 1940-41 ή τις ένοπλες οργανώσεις μας κατά το 1941-44; Μήπως για την άρνησή μας να συμμετάσχουμε στις μεταπολεμικές αλβανικές εκλογές; Καλά ούτε για τις συλλήψεις, τα βασανιστήρια, τις εκτελέσεις, τους μαζικούς εκτοπισμούς; Για τη βία και τη νοθεία της μεταπολιτευτικής Αλβανίας; Για τη δολοφονία του Αριστοτέλη; Τίποτε δεν ξέρεις από αυτά που μας κάνουν να σεβόμαστε το κράτος σου;
4. Το κράτος σου πότε θα ζητήσει συγνώμη για τα όσα μας έκανε; Ξέρεις η καλύτερη συγνώμη θα ήταν να σεβόταν και το δικαίωμα της Αυτοδιάθεσης μας. Τότε μάλιστα θα το σεβόμασταν - από μακριά και αγαπημένοι.
5. Νομίζεις ότι δίνουμε δεκάρα για τα κόμματα της πολυαγαπημένης σου πατρίδας; Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε. Εμείς ενδιαφερόμαστε μόνον για τους ομοίους μας, από τους οποίους μας απέκοψαν για μας υποχρέωσαν να ευημερήσουμε κοντά σας - τρομάρα σας.
ΥΣ1 Εύγε στον Σέρβο πρωθυπουργό. Ο άλλος κοίταγε σαν χαμένος, θα είχε πάρει φαίνεται από τα ληγμένα.
ΥΣ2 Επειδή εκφράζεις την άποψή σου σε Χιμαριώτικη ιστοσελίδα, να μάθεις να είσαι καλό παιδάκι και να συμπεριφέρεσαι κόσμια - θα σου είναι δύσκολο, αλλά κάποτε θα πρέπει να μάθεις να σέβεσαι ειδάλλως να φοβάσαι.
ΥΣ3. Επίσης, να θυμάσαι πως δεν μας ενδιαφέρει κανένα αλβανικό κόμμα. Αυτά κακώς δραστηριοποιούνται στα μέρη μας. Η λειτουργία τους είναι παράνομη και οι υπεύθυνοι (μαζί με τα άλλα κουτάβια) θα λογοδοτήσουν - να το θυμάσαι.
ΥΣ4 ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ: Τελευταία πολλοί "άγνωστοι" προτιμούν το himara.gr Άρα πάει καλά.

This comment was minimized by the moderator on the site

Βλάκα χιμπατζή που γράφεις το άρθρο!
1ον. Ζητάτε δικαιώματα εσείς οι Χιωμαριώτες και θα σεβαστει η μειωνότητα απο την στιγμή που ολόκληρο το site βρίζει την Αλβανία με εμμεσσο και άμεσσο τρόπο, πως να σε σεβαστεί ένα κράτος όταν εσύ δεν το σέβεσαι; Και μην αρχίσετε να με απαντάτε ΠΟΤΕ , ΠΩΣ και πούτσες μπλε, ξέρετε πολυ καλά τι εννοώ. 2ον. Γαμώ το κεφάλι σου βλάκα χιμπατζή που είσαι χειρότερος και απο τον κουβά με Σκατά που ακούη στο όνομα PD, (Sali Berisha & και όλα τα κομματόσκυλα) που τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ κιόλας χειρότερα και απο αυτοί τον εαυτό τους! Βλάμένο τετράποδο! Τι κακό κάνει ο Ράμα ρε ? Επειδή θέλει να τηρίσει και να εφαρμόσει τον νόμο; Το να πληρώνεις δηλαδη τον Ηλεκτρικό Ρεύμα είναι κάτι παράλογο και περιέργο έτσι; ΒΛΑΜΕΝΟ! Επίσης το ότι κατεδαφίζει όλους τους γαμημένους που έχουν το ιδιο μυαλό με εσένα και υποστηρίζουν τον ίδιο παπαρά με εσένα καλά κάνουν επειδή αυτοι ΠΑΡΑΝΟΜΑ έχτυζαν όπου τους καυλωνε αλλά δεν είναι έτσι ρε ΒΛΑΧΕ, Δεν είσαι εσύ μόνο σε αυτήν την περιοχή και οι δημόσιοι χώροι μοιράζονται βάση νόμου και όχι βάση προσωπικής βούλησης! Για αυτό και πολύ καλά κάνει ο Ράμα που τα γκεμίζει! Μπράβο του! Και εσύ βλάκα χιμπατζή που έχεις το Himara και γράφεις αυτά τα άθλια και καλά νέα πρέπει να αλλάξετε συμπεριφορά γιατί με το να κράζεται ένα κράτος στο οποίο ζήτει και να ζηάτε σεβασμό απο αυτό δεν θα πάρετε ΠΟΤΕ σεβασμό αν εσείς δεν το σεβαστείτε πρώτα! Ο Σεβασμός κερδίζεται δεν ζητείται, φίλια! ^_^

This comment was minimized by the moderator on the site

Μην ξεχνάμε και τους Χιμαραίους που τον ψήφισαν, που ζητωκραύγαζαν στην συγκέντρωση του, που του έδιναν τα μαγαζιά τους για να κάνουν τον προεκλογικό αγώνα, που του έσφιγγαν το χέρι και τον πασπάτευαν. Μην ξεχνάμε ότι κάθε φορά που υπάρχει αντιπαράθεση για το να μην ψηφίσουμε τους κομμουνιστές, πιπιλάνε την καραμέλα του σοσιαλιστή. Λες και κοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Λες και ξεχάσαν τον καταραμένο και αυτά που τραβήξαμε. Λες και ξεχάσαμε ποιοι ήταν αυτοί οι σοσιαλιστές δημοκράτες που από τότε και μέχρι τώρα θέλουν να καταστρέψουν τη Χιμάρα, να χαθεί το ελληνικό στοιχείο, πάση θυσία, με φόβο και νοθείες, με φυλακίσεις και δικαστήρια παρωδίες. Αυτοί που όταν ψήφιζαν ελαφριά την καρδία τον Γκόρο το σοσιαλιστή, τη μαριονέτα του Κοκδήμα και του Ράμα, και οι ιδιοι που ψηφίσατε το σοσιαλιστικό κόμμα στη Χιμάρα..Τώρα Μόκο!

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη