Οι μετά Χριστόν προφήτες Βορειοηπειρώτες της ΝΔ

Οι μετά Χριστόν προφήτες Βορειοηπειρώτες της ΝΔ

Το παρακάτω κείμενο το διαβάσαμε στο facebook, και δημοσιεύθηκε απ' τον πρώην υπεύθυνο του Τομέα Βορειοηπειρωτών της ΝΔ και νυν πρόεδρο της ΝΟΔΕ δυτικής Αθήνας, κ. Γιώργο Κώττη. Δεν υπάρχει υπογραφή στο κείμενο που να καθιστά σαφές περί τίνος πρόκειται, οπότε δεν γνωρίζουμε εάν είναι ανακοίνωση του Τομέα ή η προσωπική άποψη του κ. Κώττη;

Διαβάστε το κείμενο:

Καθ’ όλη της διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας της ΝΔ, ήρθαν στο προσκήνιο και κάποια από τα γνωστά προβλήματα των Βορειοηπειρωτών. Κι αυτό όχι χάρη στην επιμονή των υποψηφίων στις δημοτικές, περιφερειακές και ευρωπαϊκές εκλογές, αλλά ως ψευτοειδήσεις μέσω των blog από όψιμους δημοκόπους συμπατριώτες μας. Όμως, αν και οι υποψήφιοι Βορειοηπειρώτες στους δημοτικούς και περιφερειακούς συνδυασμούς ήταν ουκ ολίγοι, κανείς εξ αυτών δεν τόλμησε να καλέσει πανβορειοηπειρωτική λαοσύναξη. Αυτό έχει και την εξήγησή του, η οποία δεν είναι συζητήσιμη επί του παρόντος.

Συζητήσιμο είναι όμως, το γεγονός ότι κάποιοι προσπάθησαν και αυτή τη φορά να διαδώσουν ψεύτικες υποσχέσεις αν και επιφυλακτικά και να εκμεταλλευτούν τις συγκυρίες για ψηφοθηρικούς λόγους, παίζοντας έτσι και με τον πόνο των ηλικιωμένων συμπατριωτών μας, αλλά και με τα προβλήματα όλης της Βορειοηπειρωτικής κοινωνίας.

Μέσα σε αυτό το ψηφοθηρικό κλίμα από τη μία πλευρά και στις δύσκολες καταστάσεις στις οποίες βρίσκεται ο Ελληνικός λαός, (μαζί του και όλοι οι Βορειοηπειρώτες), ο Τομέας Βορειοηπειρωτών της ΝΔ σε συνεννόηση και με το αρχηγείο του κόμματος, προτίμησε να αποφύγει συστηματικά τα παιχνίδια των κούφιων δηλώσεων και την καλλιέργεια των ψευδαισθήσεων στην Βορειοηπειρωτική κοινωνία.

Αντί αυτών προσπάθησε να κάνει επαφές σπίτι-σπίτι και να πείσει τους συμπατριώτες μας και για τις δυσκολίες που περνάει αυτή τη στιγμή η πατρίδα μας και για την αγάπη που τρέφει απαραλείπτως για τους Βορειοηπειρώτες ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και την ορθότητα των αποφάσεών του, με γνώμονα πάντα τις προσπάθειες που καταβάλει για να λυθεί με την πρώτη ευκαιρία το μεγάλο πρόβλημα των συντάξεων του ΟΓΑ.

Η υπεύθυνη αυτή στάση του Τομέα Βορειοηπειρωτών επιβεβαιώθηκε και στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Πλατεία Συντάγματος ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, λέγοντας ότι: …..«Υπάρχουν, όμως, κι αυτά που ακόμα δεν καταφέραμε να κάνουμε... Όπως οι συντάξεις των Ομογενών μας, μιλάω για Ελληνοπόντιους και Βορειοηπειρώτες. Τους έχω στην καρδιά μου και το ξέρουν. Εδώ και χρόνια. Με τόσα που έχουν περάσει αυτοί είναι δυο φορές Έλληνες ... Και μόλις μπορέσουμε, θα τα αποκαταστήσουμε κι αυτά. Όλα, βήμα-βήμα. Αλλά δεν μοιράζω αυτά που δεν έχω, πριν να τα βρω... Αλλά και δεν ξεχνάω αυτά που χρωστάω να δώσω στον Ελληνικό λαό...»

Επ’ αυτού ο Τομέας Βορειοηπειρωτών είναι πεπεισμένος και το έχει δείξει αυτό στις επί δύο χρόνια, σοβαρές και αθόρυβες προσπάθειές του, σε συνεργασία και με τους αρμόδιους φορείς (υπουργείο Εργασίας, ΟΓΑ κ.α.), να βρει λύση του συγκεκριμένου προβλήματος. Απόδειξη αυτού του αγώνα το 11σέλιδο κείμενο που έστειλε σε όλους τους εμπλεκόμενους με το θέμα φορείς, κείμενο το οποίο επισυνάπτουμε και που σήμερα ευαγγελίζονται και οικειοποιούνται όλοι οι νεόκοποι πολιτευόμενοι συμπατριώτες μας με στόχο να υφάρπαζαν την ψήφο των Βορειοηπειρωτών.

Ο Τομέας Βορειοηπειρωτών είναι πεπεισμένος πως με γνώμονα τα λόγια και την ειλικρίνεια του Αντώνη Σαμαρά στήριξαν με την ψήφο τους τη ΝΔ και την Κυβέρνησή του.

Τέλος πιστεύουμε ακράδαντα πως ολόκληρη η Βορειοηπειρωτική κοινωνία θα δείξει και στο μέλλον την απαραίτητη κατανόηση στον Αντώνη Σαμαρά, στηριζόμενη πάντα στην ειλικρινή αγάπη που τρέφει εκείνος για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό και όχι στα εφήμερα λόγια των δημοκόπων.

Σχόλιο: Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να αποκρυπτογραφήσουμε την ανακοίνωση που μόλις διαβάσαμε. Ποιος υποψήφιος της ΝΔ ασχολήθηκε με τα προβλήματα των Βορειοηπειρωτών και συγκεκριμένα με το ευαίσθητο θέμα των συντάξεων; μήπως μιλάμε για τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ. Λευτέρη Δημητρίου;

Ποια είναι τα blog όψιμων δημοκόπων συμπατριωτών μας που μετέδιδαν ψευτοειδήσεις; μήπως είναι η Αυτόνομη και τα Νέα της Βορείου Ηπείρου που κι' αυτά προωθούσαν τον κ Δημητρίου;

Αφού λοιπόν κάποιοι γνώριζαν, όπως λένε, πως ο κ. Δημητρίου και τα blog προσπάθησαν να ξεγελάσουν τους Βορειοηπειρώτες γιατί δεν έκαναν παρέμβαση να τους προστατέψουν; Ποιον βόλεψε η ανακοίνωση μετά τις εκλογές; Ποιος είναι τελικά ο σκοπός ύπαρξης του Τομέα Βορειοηπειρωτών της ΝΔ; γιατί κατόπιν αυτού συμπεραίνουμε πως η προάσπιση των δικαιωμάτων - συμφερόντων των Βορειοηπειρωτών δεν συμπεριλαμβάνετε στην λίστα.

Ας μιλήσουμε λίγο πιο ανοιχτά, τι ακριβώς είναι ο Τομέας; το ίδιο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για ακόμη μια φορά επέλεξε έναν υποψήφιο δίχως καν να συμβουλευτεί και να λογαριάσει τον Τομέα. Η επιλογή του κ. Δημητρίου εξαρχής ενόχλησε λοιπόν τους μαγαζάτορες του Τομέα, δεν είχαν όμως τα άντερα να βγουν να το πουν ανοιχτά και τώρα προσπαθούν να πάρουν την ρεβάνς τους με ύπουλο τρόπο.

Αφού λοιπόν είδατε άτομα να προσπαθούν να ξεγελάσουν τους Βορειοηπειρώτες και κάνατε τα στραβά μάτια είστε εξίσου υπόλογοι με αυτούς.

Αλβανοί μετέφεραν από τα σύνορα 60 κιλά χασίς
Αυτοί είναι οι νέοι ευρωβουλευτές
 
  1. Σχόλια (1)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

jati dhen vΓazun me vidio tin omilia sto sintaΓma ja na pistume pos to ipe jati alios ta akusame.............

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη