Αλβανοί οι Βορειοηπειρώτες, επιμένουν στην εφημερίδα Παραπολιτικά

Νέα πρόκληση των ανιστόρητων αρθρογράφων της εφημερίδας Παραπολιτικά. Αυτή τη φορά στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν προεκλογικά τον Κασιδιάρη και την Χρυσή Αυγή, ξεπερνούν τα εσκαμμένα αποκαλώντας τον Βορειοηπειρώτη Θωμά Χάιδη Αλβανό. Το άρθρο το διαβάσαμε στην εφημερίδα και θα το δημοσιεύσουμε τις επόμενες ώρες.

Ο Θωμάς εκτός του ότι είναι Βορειοηπειρωτικής καταγωγής απ' τον πατέρα του, απ' το Λούκοβο Χιμάρας, έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και η μητέρα του είναι επίσης Ελληνίδα. Με μια απλή αναζήτηση του ονόματος του Θωμά Χάιδη στη google, πρώτο αποτέλεσμα εμφανίζει άρθρο μας με τίτλο «Ο Χιμαριώτης Θωμάς Χάιδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων». Έτσι λοιπόν ή ο αρθρογράφος γνωρίζει καλύτερα από εμάς τα ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου ή πιο πιθανό, το αποτέλεσμα αναζήτησης της google χαλούσε τα σχέδιά τους για "παραπολιτικά" παιχνίδια και το αγνόησαν.

Πριν από περίπου 8 μήνες η ίδια εφημερίδα είχε δημοσιεύσει συνέντευξη Βορειοηπειρώτισσας ηθοποιού με τίτλο «Σέξι ηθοποιός αποκαλύπτει πως είναι ...Αλβανίδα» ενώ στο περιεχόμενο της συνέντευξης η ίδια ποτέ δεν χρησιμοποίησε τον όρο Αλβανίδα αλλά μόνο Βορειοηπειρώτισσα.

Πραγματικά πολύ χαμηλό και αισχρό το επίπεδο της εφημερίδας του ομίλου Μαρινάκη, κρίμα. Το πατριωτικό δεν ξεπουλιέται στον βωμό της ψηφοθηρίας.