Αλβανοί οι Βορειοηπειρώτες, επιμένουν στην εφημερίδα Παραπολιτικά

Αλβανοί οι Βορειοηπειρώτες, επιμένουν στην εφημερίδα Παραπολιτικά

Νέα πρόκληση των ανιστόρητων αρθρογράφων της εφημερίδας Παραπολιτικά. Αυτή τη φορά στην προσπάθειά τους να χτυπήσουν προεκλογικά τον Κασιδιάρη και την Χρυσή Αυγή, ξεπερνούν τα εσκαμμένα αποκαλώντας τον Βορειοηπειρώτη Θωμά Χάιδη Αλβανό. Το άρθρο το διαβάσαμε στην εφημερίδα και θα το δημοσιεύσουμε τις επόμενες ώρες.

Ο Θωμάς εκτός του ότι είναι Βορειοηπειρωτικής καταγωγής απ' τον πατέρα του, απ' το Λούκοβο Χιμάρας, έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και η μητέρα του είναι επίσης Ελληνίδα. Με μια απλή αναζήτηση του ονόματος του Θωμά Χάιδη στη google, πρώτο αποτέλεσμα εμφανίζει άρθρο μας με τίτλο «Ο Χιμαριώτης Θωμάς Χάιδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων». Έτσι λοιπόν ή ο αρθρογράφος γνωρίζει καλύτερα από εμάς τα ελληνικά χωριά της Βορείου Ηπείρου ή πιο πιθανό, το αποτέλεσμα αναζήτησης της google χαλούσε τα σχέδιά τους για "παραπολιτικά" παιχνίδια και το αγνόησαν.

Πριν από περίπου 8 μήνες η ίδια εφημερίδα είχε δημοσιεύσει συνέντευξη Βορειοηπειρώτισσας ηθοποιού με τίτλο «Σέξι ηθοποιός αποκαλύπτει πως είναι ...Αλβανίδα» ενώ στο περιεχόμενο της συνέντευξης η ίδια ποτέ δεν χρησιμοποίησε τον όρο Αλβανίδα αλλά μόνο Βορειοηπειρώτισσα.

Πραγματικά πολύ χαμηλό και αισχρό το επίπεδο της εφημερίδας του ομίλου Μαρινάκη, κρίμα. Το πατριωτικό δεν ξεπουλιέται στον βωμό της ψηφοθηρίας.

Αλβανία: 10 μήνες φυλάκιση για τον Ιλίρ Κούπα
Παρέλαση γιά την 25η Μαρτίου στην Βοστώνη, η Νταρί...
 
  1. Σχόλια (2)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Τι δεν καταλαβένετε; Χαλάνε τα σχέδια μερικών και μπροστά στις ψήφους που χανουν και είπαν να θυσιάσουν Τη Βόρειο Ήπειρο και να την κάνουν Αλβανία.
Δεν βαριέσαι βρε αδερφέ, οι βορειοηπειρώτες μια ζωη στα αζήτητα, ποιος να ασχοληθεί με ταυτους ας τον πούμε Αλβανό να τσιμπήσεις κανένα κορόιδο, σκέφτηκε η χαζοβιόλα δημοσιογράφος με τα γυμνά εξώφυλλα.
Το θέμα είναι όμως πως όσο αλβανούς και να μας απολκαλούνε οι ανιστόριτοι, το αίμα και τα γονίδια δεν αλλάζουν!
Και θα έλεγα να προβούνε σε μηνύσεις κατα τις ακατανόμαστης οι εκπρόσωποι των βορειοηπειρωτών. Δεν μπορεί ο κάθε αμόρφωτος δημοσιογραφίσκος κάθε 3 και λίγο να μας προσβάλλει έτσι!

This comment was minimized by the moderator on the site

Άθλιοι Ανθέλληνες! Η γκιόσα δημοσιογράφος που το υπογράφει η Βούλγαρη είναι αυτήν που πήγε "μέσα" ο Κούγιας γιατι έκανε τις ίδιες μαλακίες διαστρευλόνοντας την αλήθεια. Φαίνεται θα τις άρεσε πίσω απ τα σίδερα και θα θέλει να το ξαναγευτεί!

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη