Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Όταν ο Ράμα κατεδάφισε τα παράνομα κτήρια

Όταν ο Ράμα κατεδάφισε τα παράνομα κτήρια

Άραγε ποιός ο λόγος που ο Ράμα έφτασε μέχρι τους Δρουμάδες και δεν συνέχισε και στη Χιμάρα τις κατεδαφίσεις;

Στον Αυλώνα δεν ήταν δύσκολο να καταλάβουμε γιατί όλα έγιναν τόσο γρήγορα, αφού μετά το πέρας των κατεδαφίσεων άρον άρον το σχέδιο του "Loungomare" ήταν έτοιμο και είχε βρεθεί ήδη η εταιρία που θα κέρδιζε το τέντερ. Άλλωστε η Ελβετική εταιρία που κέρδισε, γνωστή του Ράμα, είχε συμμετέχει σε άπειρα έργα όταν αυτός ήταν Δήμαρχος Τιράνων και όλος τυχαία λίγες μέρες αργότερα η Αλβανία δανείζεται 460 δίς λέκ από το ΔΝΤ. Τι κερδίζει αυτός από την ιστορία, σίγουρα όχι λίγα.

Στους Δρουμάδες από την άλλη η επιλεκτική κατεδάφιση και η απόφαση της Κυβέρνησης να καταργήσει το τέντερ που είχε χαρίσει με άλλη κυβερνητική απόφαση ο πρώην πρωθυπουργος Σαλί Μπερίσα, στον συνεργάτη του και δισεκατομμυριούχο Σαμίρ Μάνε, αν μη τι άλλο δίνει την εντύπωση πώς κάτι βρωμάει και σε αυτήν την υπόθεση.

Το τέντερ αφορούσε την εκμετάλευση της παραλίας του Περίβολου και αυτή του Κάμπι για 35 χρόνια με επιδότηση 2% από την κυβέρνηση, με την αξίωση της δημιουργίας δρόμου και πεζοδρομίου με φωτισμό και ενοικιαζόμενα μαγαζίά στήν παραλία που θα τα εκμεταλεύται ο επιχειρηματίας της επένδυσης. Κύκλοι τη αντιπολίτευσης θέλουν τον Κοκδήμα τον νέο επενδυτή αυτής της ιδέας για αυτό και οι κατεδαφίσεις τόσο γρήγορα.

Στο ενδιάμεσο διάστημα δημιουργείτε η Εθνική Υπηρεσία της Παραλιακής Ζώνης( AKB) με διευθυντή τον Αουρόν Ταρέ, δίνωντας άπειρα δικαιώματα όπως για παράδειγμα αδειοδοτήσεις μαγαζιών στην παραλία και τουριστικών χωριών. Επιπλέον αποφασίζεται η εκμετάλευση των παραλιών από οργανωμένα συγκροτήματα που θα προσφέρουν ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντούς κ.τ.λπ καθώς και το ποσοστό του 20% των παραλιών να παραμένουν δημόσιες!!! Άκουσον άκουσον!!!

Άραγε στη Χιμάρα την γλυτώσαμε γιατί δεν υπήρχε άμεσο ενδιαφέρον για κάποια επένδυση στις παραλίες μας; Ή μήπως ο Ράμα περίμενει το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών του 2015 για να τα ριμάξει όλα άμα δεν βγεί ο Δήμαρχος του;

Τις φωτογραφίες στην αρχή του άρθρου, τις ανέβασε στο προφίλ του στο facebook ο Σαλί Μπερίσα για να τονίσει την επιλεκτικότητα και την μαφιόζικη συμπεριφορά του Ράμα με συνεργάτες τον Κοκδήμα και τον Vangjush Dako, νύν Δήμαρχο Δυρραχίου και μεγαλοστέλεχος του PS. Στην πρώτη δείχνει το ξενοδοχείο του Κοκδήμα στο Κεπαρό και στην άλλη την κατασκευή του νέου οχταόροφου κτηρίου του Δημάρχου Vangjush Dako στην παραλία του Δυρραχίου, ακριβώς πάνω στην αμμουδιά.

Ράμα δεν μας τα λες καλά.

Σύλληψη Αλβανού δραπέτη στην Πάτρα
Συνάντηση Μανιάτη με τον Αλβανό ομόλογό του
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Απ' το Facebook μας

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη