Αλβανία: Η Yuri Kim προειδοποιεί τους υποστηρικτές του Μπερίσα

Αλβανία: Η Yuri Kim προειδοποιεί τους υποστηρικτές του Μπερίσα

Ξεκάθαρο μήνυμα προς του Δημοκρατικούς της Αλβανίας και συγκεκριμένα προς τους υποστηρικτές του Σαλί Μπερίσα, έστειλε για ακόμη μία φορά η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αλβανία.

Η πρέσβης Yuri Kim, σε συνέντευξή της σε αλβανική εκπομπή, αναφέρθηκε τόσο στο σημείο καμπής που βρίσκεται η Αλβανία, όσο και στο τι θα κοστίσει σε περιπτώσει που εκλέξουν τον Μπερίσα, πρόεδρο του κόμματός τους.

Η Kim ανέφερε πως η βοήθειά της στην χώρα είναι πολύτιμη και πως η εκλογή Μπερίσα θα κόστιζε τις καλές σχέσεις με τις ΗΠΑ.

«Τι θα συμβεί εάν τα μέλη του ΔΚ επιλέξουν τον Μπερίσα ως αρχηγό τους; Να το σκεφτούν καλά! Να σκεφτούν καλά ποιοι είναι και τον ρόλο που θέλουν να παίξουν στην αλβανική πολιτική και τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν τις εκλογές. Και για το ρόλο που πρέπει να έχουν με τις ΗΠΑ», ανάφερε η Αμερικανίδα πρέσβης.

Επιπλέον σε χθεσινή της ανάρτηση στο Twitter η Kim δήλωσε πως είναι αισιόδοξη για το μέλλον της Αλβανίας στο πλευρό των ΗΠΑ.

«Βρισκόμαστε σε μια σημαντική στιγμή για την καταπολέμηση της διαφθοράς και τον τερματισμό της ατιμωρησίας - την ενίσχυση της δημοκρατίας και την εφαρμογή της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης- την προώθηση των αμυντικών δεσμών ΗΠΑ - Αλβανίας σε νέα υψηλά επίπεδα- την αύξηση του εμπορίου και των επενδύσεων. Να γιατί είμαι αισιόδοξη για το μέλλον μας μαζί».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου