Αρκετά μίλησαν άλλοι για την Βόρειο Ήπειρο, ήρθε η ώρα να μιλήσουν και οι Βορειοηπειρώτες

Αρκετά μίλησαν άλλοι για την Βόρειο Ήπειρο, ήρθε η ώρα να μιλήσουν και οι Βορειοηπειρώτες

Κυριε περιφερειάρχη της Ηπείρου, Κυριε Δήμαρχε, κυριοι βουλευτές της Ηπείρου, τρίζουν τά κόκκαλα του Μητροπολίτη Σεβαστιανού, του πρώην Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου και όλων των ηρώων της Βορείου Ηπείρου από τίς προδοσίες σας απέναντι σέ ένα κομμάτι του Ελληνισμού. Αίσχος και ντροπή για το πως συμπεριφέρεστε σέ λίγους υπερήλικες Βορειοηπειρωτες που έχουν μείνει ακόμα και κρατουν θερμοπύλες και δεν δέχονται τό ξεπούλημα για ακόμα μια φορά της πατριδας μας..

Κύριοι της κυβέρνησης της Ν. Δ., κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι βουλευτές της Ηπείρου, οι Βορειοηπειρωτες δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι συνεχίζεται ό εμπαιγμός τους και δεν διορθώνετε τόν ρατσιστικό νόμο Κατρούγκαλου.

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, οι Βορειοηπειρωτες δεν θα ξεχάσουν ποτέ όλους τους νόμους που ψηφίσατε και δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι επιτρέψατε να δολοφονηθεί ένας Έλληνας πατριώτης στο σπίτι του, στην πατριδα του... και το "έγκλημα" του ήταν να αναρτήσει την σημαία μάς στην εθνική επέτειο μάς.

Κύριοι όλων των κυβερνήσεων, κύριε Σαμαρά, κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι βουλευτές της Ηπείρου, οι Βορειοηπειρωτες προπαντός δεν θα ξεχάσουν ποτέ την συμπεριφορά σάς απέναντι σέ λίγους υπερήλικες γονείς μάς, που όλη την ζωή τους κρατουν θερμοπύλες και μεταφέρουν τα ήθη και τά έθιμα μάς από γενιά σέ γενιά και εσείς τους τιμωρείτε, άν και Έλληνες πολίτες τους παρατάτε σέ ένα τριτοκοσμικό σύστημα υγείας και συνεχίζετε να μην τους δίνετε το βοήθημα που είχαν για να αγοράσουν τα φάρμακα τους και για να έχουν αξιοπρεπή γεράματα.

Να είστε σίγουροι ότι οι 400.000 Βορειοηπειρωτες δεν θα το ξεχάσουν ποτέ, ίσως ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί ένας πολιτικός φορέας που θα ενδιαφερθεί για κάθε κομμάτι ελληνικής Γης που είναι ποτισμένη με ελληνικό αίμα των προγόνων μάς... "Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τόν κυβερνούν... Κανείς δεν είναι πιο Υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστευουν ότι είναι ελεύθεροι.. Όσοι αδιαφορούν για τά κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιαζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερους τους" - ΠΛΑΤΩΝ

Αρκετά μίλησαν άλλοι για την Βόρειο Ήπειρο, ήρθε η ώρα να μιλήσουν και οι Βορειοηπειρωτες. Πρέπει να συσπειρωθουμε όλοι και να γίνουμε ένα, μακριά από εκείνους που μάς θυμούνται μόνο στις εκλογές. Και όπως είπε και ο Χρήστος Μάστορας.... "Τραγουδωντας Στης Δεροπολης το κάμπο.. Πέταγα νοερά πάνω από την πατρίδα μου και συναντούσα όλους τους προγόνους μάς που φιλασουν θερμοπύλες". Σέ αυτους τους προγόνους το χρωστάμε να γίνουμε ένα... Το χρωστάμε στά παιδιά μάς..για να νιώσουν ξανά υπερήφανοι Ηπειρώτες..!!

Κωνσταντίνος Γεροντατης

Πρόεδρος της Αδελφότητας Λαζατινων Βορείου Ηπείρου "Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Για πάντα Βορειοηπειρωτης..!!!

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου