Ας μας πει η Περιφέρεια Ηπείρου ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των "Αλβανών ασθενών"

Ας μας πει η Περιφέρεια Ηπείρου ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των "Αλβανών ασθενών"

Αγαπητε Κύριε Περιφερειάρχη ,

Συνεχίζει να μας προκαλεί τέραστια έκπληξη, κατάπληξη και θλίψη το γεγονός πως επιμένετε να αρνείστε την πραγματικότητα .

Ελπίζουμε ότι άθελά σας η λόγω κακών συμβούλων και συνεργατών ερμηνεύετε όπως σας εξυπηρετεί τους αριθμούς και τον τρόπο που η Ελληνική Πολιτεία λαμβάνει τις αποφάσεις.

Επειδή λοιπόν οι αριθμοί είναι αμείλικτοι, περιμέναμε στην απάντηση σας, να μας διαφωτίσετε σε τι αριθμό αντιστοιχεί αυτό το 50% που αναφέρατε ώστε να αιτιολογεί και την χρήση του όρου "αθρόες" διακομιδές. Αντί αυτού συνεχίζετε στο ίδιο μήκος κύματος δίχως την παραμικρή ένδειξη μεταμέλειας προς τους Βορειοηπειρώτες που θίγονται από τα όσα αναφέρατε στο δελτίο τύπου.

Σταματήστε επιτέλους να μετράτε τους ασθενείς ως εισαγόμενους όταν αφορά Βορειοηπειρώτες,σταματήστε τον διαχωρισμό.

Όπως ακριβώς τον οποιοδήποτε Ηπειρώτη που θα μολύνονταν σε κάποια άλλη πόλη που θα είχε επισκεφθεί δεν θα τον υπολογίζατε ως εισαγόμενο κρούσμα, το ίδιο απαιτούμε να κάνετε και για τους Βορειοηπειρώτες.

Ακόμα και τώρα σταματήστε αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά, (απευθυνόμαστε στο σύνολο της ελληνικής πολιτείας) να εγείρετε χίλια μύρια εμπόδια σε αρρώστους Βορειοηπειρώτες στην ανάγκη τους να νοσηλευτούν στα δημόσια νοσοκομεία.

Ούτε τα νοσοκομεία ανήκουν σε σας, ούτε κανείς μπορεί να παριστάνει τον Θεό αποφασίζοντας ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει.

Ο λαός της Ηπείρου έχει δείξει διαχρονικά την αγάπη του και την στοργή του σε ολους εμάς, τα αδέρφια τους, που κάποιοι άλλοι επέλεξαν να ζήσουν χωριστά.

Σταματήστε επιτέλους στο βωμό της πολιτικής να θυσιάζετε ιερά και όσια.

Άλλωστε όπως πολύ καλά γνωρίζετε, συν τοις άλλοις οι Βορειοηπειρώτες διαχρονικά ενισχύουν και την οικονομία της Ηπείρου. Όταν ξοδεύουν τα λεφτά τους στα Γιάννενα, όταν πληρώνουν το γιατρό τους στα Γιάννενα, όταν ψωνίζουν στα σούπερ μάρκετ στα Γιάννενα, όταν βάζουν βενζίνη στα Γιάννενα. Όταν όμως χρησιμοποιούν τα νοσοκομεία στα Γιάννενα... τότε αυτόματα γίνονται Αλβανοί ασθενείς.

Ορμώμενοι λοιπόν από την παρότρυνση σας για πρόσθετη ενημέρωση, θα σας παρακαλούσαμε να μας διαφωτίσετε. Ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των "Αλβανών ασθενών" στην περιφέρεια;

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου