Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν έφυγε... έρχεται

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν έφυγε... έρχεται

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Focus, έδωσε ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βαγγέλης Σακελλαράκης.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Σακελλαράκης είπε πως η οικογένεια του Κωνσταντίνου ακόμη περιμένει το πόρισμα της δολοφονίας του και παρόλο που η ολοκλήρωση του θα έπρεπε να είναι μια απλή υπόθεση, δεν έχει προχωρήσει. Μάλιστα ανέφερε πως δύο εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν παραιτηθεί καθώς δέχονταν πιέσεις να βγάλουν πόρισμα που κάνει λόγο για αυτοκτονία. Δεν μπορεί ο Κωνσταντίνος να αυτοκτόνησε με δύο σφαίρες στην καρδιά.

Όπως χαρακτηριστικά είπε κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Κωνσταντίνος δεν έφυγε, ο Κωνσταντίνος έρχεται. Ο Κωνσταντίνος έδωσε ταυτότητα στους Βορειοηπειρώτες. Τα νέα παιδιά δεν ήξεραν πως υπάρχει ελληνισμός στην Αλβανία και το έμαθαν έπειτα από την θυσία του.

Μιλώντας για την στάση της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε στις δηλώσεις Φίλη που τον είχε αποκαλέσει εξτρεμιστή, και αποκάλυψε πως τον κάλεσε στο τηλέφωνο και τον ρώτησε πώς χαρακτηρίζετε και μιλάτε για έναν άνθρωπο τον οποίο δεν γνωρίζατε;
Στην συνέχεια άφησε αιχμές για τον ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης στην έκβαση της υπόθεσης, εικαζοντας πως σίγουρα θα υπήρχε επικοινωνία μεταξύ των δύο χωρών.

Αναφερομενος στην στάση της τωρινής κυβέρνησης, δήλωσε πως είναι απούσα και δεν έχει σταθεί στην οικογένεια.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου