Πως ο Ράμα καταστρέφει τη δικαιοσύνη και πουλάει το Κοσσυφοπέδιο με την ευλογία του Τζορτζ και Άλεξ Σόρος

 Πως ο Ράμα καταστρέφει τη δικαιοσύνη και πουλάει το Κοσσυφοπέδιο με την ευλογία του Τζορτζ και Άλεξ Σόρος

Η μεταρρύθμιση στη δικαιοσύνη στην Αλβανία είναι ένα παιχνίδι του Έντι Ράμα, που μέσω του Τζορτζ Σόρος, επιδιώκει να ελέγξει ολοκληρωτικά το δικαστικό σύστημα στην Αλβανία, αυτό γράφει η αμερικανική ηλεκτρονική πύλη «Creative Destruction Media», σύμφωνα με την αλβανική Syri.net.

«Η κυβέρνηση του Έντι Ράμα εργάστηκε για να καταστρέψει τη συνταγματική διαδικασία στην Αλβανία, καθιστώντας το Συνταγματικό Δικαστήριο ανίσχυρο μέσω της λεγόμενης 'δικαστικής μεταρρύθμισης', γράφει το αμερικανικό άρθρο.

Προσθέτει, ότι ο Τζορτζ Σόρος και ο γιος του Άλεξ εργάζονται για ένα σχέδιο ανταλλαγής εδαφών μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας.

Η «Creative Destruction Media» αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η κυβέρνηση του Ράμα εργάστηκε για να καταστρέψει τη συνταγματική διαδικασία στην Αλβανία, καθιστώντας το Συνταγματικό Δικαστήριο ανίσχυρο μέσω της αποκαλούμενης 'δικαστικής μεταρρύθμισης'.

Πρόσφατα, εμφανίστηκαν κασέτες ήχου από αξιωματούχους της κυβέρνησης του Ράμα, που μιλούσαν με άτομα του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα για να αγοράσουν ψήφους στις τελευταίες εκλογές της χώρας.

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε τεράστιες εμφύλιες ταραχές και το κόμμα της αντιπολίτευσης ζήτησε την παραίτηση του Ράμα και τη διεξαγωγή νέων εκλογών.

Ο Ράμα είναι στενός συνεργάτης του Τζορτζ Σόρος. Ο γιος του, ο Άλεξ Σόρος, έχει επίσης αναπτύξει σχέσεις με την κυβέρνηση Ράμα καθώς εργάζεται για την εφαρμογή του σχεδίου του πατέρα του για την ανταλλαγή της επικράτειας μεταξύ του Κοσσυφοπεδίου και της Σερβίας, κρυφά από το λαό.

Πολλοί έχουν προειδοποιήσει ότι αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε άλλον έναν βαλκανικό πόλεμο και αυτή η πρόβλεψη θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, καθώς η Σερβία πρόσφατα απείλησε να εισβάλλει στο Κοσσυφοπέδιο και να ζητήσει βοήθεια από τη Μόσχα για την προστασία των Σέρβων στην περιοχή του βόρειου Κοσσυφοπεδίου.

Φυσικά, προκειμένου η κυβέρνηση του Έντι Ράμα να κρατήσει την εξουσία απείλησε την αντιπολίτευση. Ο κύριος εισαγγελέας κατηγόρησε τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Λουλζίμ Μπάσα για παράνομη συμπεριφορά και για τη «θέση του στη φυλακή».

Ποια είναι τα εικαζόμενα εγκλήματα του Μπάσα; Ότι τάχα έχει σχέσεις με τους 'Ρώσους'.

Σας θυμίζει κάτι αυτό; (υπονοεί τις κατηγορίες κατά του Ντόναλντ Τραμπ)

Μετά από όλα αυτά, η Χίλαρι Κλίντον, δήλωσε, σε ένα από τα κλεμμένα ηλεκτρονικά μηνύματα της, «θα το έκανα μόνο για πολιτικούς λόγους» (δηλ. για να κάνει ευτυχισμένο τον υποστηρικτή της Τζορτζ Σόρος).

πηγή: Βαλκανικό περισκόπιο

Άγγελος Συρίγος: Διαχρονικά δίπλα στον ελληνισμό τ...
Αυθαίρετη οικοδομική δραστηριότητα και στους Αγ. Θ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location
Sample Image

Προχωράει η αναστήλωση σημαντικών Ναών στην Αλβανία

Ένα από τα πρώτα μελήματα του Αρχιεπισκόπου Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου, που με συνέπεια το υλοποιεί ακόμη, ήταν, και είναι, η αναστήλωση των ναών ή η...

21/01/2020, 19:24

Sample Image

Αλβανοί Εθνικιστές έσβησαν την Ελληνική γλώσσα από τις δίγλωσσες πινακίδες στο χώρο της Μειονότητας (φωτο)

Συνεχίζονται τα χτυπήματα ανθελληνισμού στους κόλπους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας από Αλβανούς εθνικιστές . Αυτή την φορά σειρά έχει ο μειονοτικός Δήμος Φοινικαίων με τους γνωστούς υπόπτους να μουτζουρώνουν...

20/01/2020, 09:45

Sample Image

Ο άγνωστος, υπόγειος «πόλεμος» Τεχεράνης - Τιράνων

Η απέλαση των δύο Ιρανών διπλωματών από την Αλβανία και το πολιτικοθρησκευτικό «παιχνίδι» που παίζεται στη ΒαλκανικήΜε την απέλαση δύο Ιρανών διπλωματών απάντησαν τα Τίρανα στις απειλητικές δηλώσεις του...

19/01/2020, 20:46

Sample Image

Ίδρυμα Βορειοηπειρωτικών Ερευνών - Σκοπός η ανάδειξη του Βορειοηπειρωτικού ελληνισμού

Την ανάδειξη όλου του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και την βοήθεια στην Ελληνική Εθνική Μειονότητα, προσδιόρισε ως κεντρικές διαχρονικές πολιτικές και πρακτικές του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ,ο Νίκος Υφαντής, Πρόεδρος του Ιδρύματος...

18/01/2020, 20:18

Sample Image

Το κοινοτικό συμβούλιο Δερβιτσάνης καταγγέλλει αλβανίδα δημοσιογράφο για καταπάτηση δικαιωμάτων

Μετά την παρουσίαση της εκπομπής "Fshatrat e Shqipërisë" (Τα χωριά της Αλβανίας) στον τηλεοπτικό σταθμό Top Chanel η κοινότητα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας η οποία διαβιεί στην περιοχή της Δρόπολης...

15/01/2020, 21:25
ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη