Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου φερέφωνο του Έντι Ράμα

 Ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου φερέφωνο του Έντι Ράμα    Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Ο καθηγητής του τμήματος ελληνικών σπουδών του πανεπιστημίου Αργυρόκαστρου, Παναγιώτης Μπάρκας, τα τελευταία χρόνια λειτούργει ως φερέφωνο του Αλβανού πρωθυπουργού στα θέματα του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου και ειδικά στο περιουσιακό που ταλανίζει την Χιμάρα.

Μάλιστα ως ανταποκριτής του Αθηναϊκού Πρακτορείου και της ΕΡΤ στην Ελλάδα δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα σχέδια ανάπλασης που αφορούν την Χιμάρα.

.Αντιθέτως στην Αλβανία ο κύριος Μπάρκας έχει γίνει φανατικός υποστηρικτής του Έντι Ράμα δημοσιεύοντας πληθώρα άρθρων σε φιλοκυβερνητικές εφημερίδες της Αλβανίας όπου εξυμνεί τον Ράμα και βάλλει κατά των Χιμαραίων.

Πρόσφατα αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην συνάντηση που είχαν οι κάτοικοι της Χιμάρας με τον Αλβανό πρωθυπουργό. Μιας και επαφές με Χιμαραίους ουδέποτε είχε, από που πήρε άραγε την πληροφορία;

Συμβουλεύουμε τον κύριο Μπάρκα να μην μπλέκει τα κολλητιλίκια με τα πατριωτικά! Ξέχασε πολύ γρήγορα τις διώξεις που δέχθηκε ο ίδιος στο παρελθόν από την Αλβανική κυβέρνηση ως Έλληνας μειονοτικός (λέει ο ίδιος).

Θα ήταν πιο ορθό να μεταφέρει στον πολιτικό του προϊστάμενο, Έντι Ράμα, τα προβλήματα που αφορούν τα μέλη της Ελληνικής Μειονότητας και τα δικαιώματά τους, τα οποία έχουν καταπατηθεί βάναυσα από την Κυβέρνηση Ράμα

Κλείνοντας θα κλείσουμε με μια γαλλική παροιμία που μας είχατε γράψει σε σχετική επιστολή σας την περίοδο που ήθελαν να σας καταδικάσουν οι αλβανικές αρχές γιατί προσπαθήσατε να αναδείξετε και να προβάλλεται τον ελληνικό πολιτισμό στην Βόρειο Ήπειρο. Η παρακάτω παροιμία πιστεύουμε σας αντικατοπτρίζει και σας την αφιερώνουμε:

“Μη θέτεις σε δοκιμασία φίλους διότι θα μείνεις χωρίς φίλους”

Τριπλό χαστούκι στον Έντι Ράμα – Δικαίωση για τους...
Συνάντηση αντιπροσωπείας κατοίκων της Χιμάρας με τ...
 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη