Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Η Αλβανική αστυνομία προσήγαγε τα παιδιά του συγκροτήματος "Δρόπολη"

18920432_10209202102873287_6734577324554736670_n

Το ρεσιτάλ εθνικισμού εναντίον των ελλήνων στην Δρόπολη αλλά σε όλη την επικράτεια από την κυβέρνηση του Έντι Ράμα συνεχίζεται.

Σήμερα το απόγευμα ο αστυνομικός διευθυντής Αργυροκάστρου μαζί με την υποψήφια του Σοσιαλιστικού Κόμματος κ. Άρτεμις Ντράλιου (υποψήφια στην περιφέρεια Αργυροκάστρου) και (κατόπιν εντολής του Έντι Ράμα) προχώρησαν σε προσαγωγές των παιδιών του μουσικοχορευτικού συγκροτήματος «Δρόπολη» στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργυροκάστρου.

Ο λόγος που έγινε αυτό είναι ότι το συγκρότημα αποχώρησε από την εκδήλωση όταν διαπίστωσε ότι οι εγκαταστάσεις και το πρόγραμμα περιελάμβαναν εθνικιστικό – ανθελληνικό περιεχόμενο.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης τα παιδιά δέχθηκαν ψυχολογική πίεση από τις αλβανικές αρχές ώστε να ομολογήσουν ότι πήραν την εντολή αποχώρησης από τον μειονοτικό βουλευτή της Δρόπολης Βαγγέλη Τάβο (LSI).Παρά τις πιέσεις τα παιδιά απάντησαν πως δεν δέχθηκαν καμία εντολή από τον βουλευτή.

Το γεγονός αυτό το καταδίκασε ο βουλευτής Βαγγέλης Τάβος, κάνοντας λόγο πως δεν μπορούν οι αλβανικές αρχές να παίζουν και να ασκούν ψυχολογική βία σε παιδιά ηλικίας από 9 έως 11 ετών, καλλιεργώντας εθνικισμό ασκωντας τους ψυχολογική πιεση.

Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι συμμέτοχος σε αυτήν την εθνικιστική «φαρσοκωμωδία» των αλβανικών αρχών εναντίον των παιδιών συμμετείχε η μειονοτική υποψήφια του ΣΚ στην Δρόπολη Άρτεμις Ντραλιου.

Πάντως στην περιφέρεια της Δρόπολης οι μειονοτικοί συναγωνιστές του Εντι Ράμα πρέπει να καταλάβουν ότι κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους. Δεν χρειάζεται να εξευτελίζουν τον κόσμο της Δρόπολης για έναν ανθέλληνα πρωθυπουργό.

Η «ΟΜΟΝΟΙΑ» καταδικάζει την ψυχολογική βία της Αστ...
Κλείνουν τα σύνορα Ελλάδος-Αλβανίας για 9 ώρες από...
 

Σχόλια (3)

  1. Θοδωρής

Αν οι 280.000 Βορειοηπειρώτες (με βάση την απογραφή της Ομόνοιας) ψηφίσουν κόμμα Ελληνικό, ποιος θα τολμήσει να πει ότι δεν υπάρχουν Έλληνες στη Βόρειο Ηπειρο;;;

Για μένα υπάρχει μόνο Ε.Ε.Μ. και θα ήθελα ο πολιτικός κόσμος της μειονότητας να έχει την ωριμότητα να ΕΝΩΘΕΙ.
Να γίνει ένα. Μπετόν αρμέ. Με όραμα και στόχους. Αλλά δεν βλέπω φως...

Αλλά το τι θέλω εγώ δεν ενδιαφέρει και κανέναν στο φινάλε.

Όμως το να μας γλεντάει τη μία ο "Μπερίσα" και την άλλη ο "Ράμα", δεν βγάζει πουθενά.

Μπορεί να κάνω και λάθος.

  1. Πίτουρα

Από πότε οι εκλογές είναι ΚΑΙ απογραφή; σαν νέα καραμέλα του ΜΕΓΚΑ μου ακούγεται. Αν πατώσει το ΜΕΓΚΑ τι θα λέτε μετά πως συρρικνώθηκε η Ε.Ε.Μ;

  1. Θοδωρής

Βορειοηπειρώτη αν θες να σε σεβαστούν πρέπει να δείξεις ότι υπάρχεις.

Οι εκλογές είναι ΚΑΙ απογραφή ταυτόχρονα.

Οι Αλβανοί λένε ότι δεν υπάρχουν Βορειοηπειρώτες.

Ψήφισε με τέτοιο τρόπο, που να δείχνει το μέγεθος της Ε.Ε.Μ.

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη