Συνεχίζοντας την περιήγηση στην σελίδα μας αποδέχεστε την χρήση της τεχνολογίας cookies.

Συγχαρητήριο μήνυμα Νισάνι στον νεοεκλεγέντα ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο

Συγχαρητήριο μήνυμα Νισάνι στον νεοεκλεγέντα ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο

Συγχαρητήριο μήνυμα στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Ελλάδας Προκόπη Παυλόπουλο απέστειλε ο πρόεδρος της Αλβανίας Μπουγιάρ Νισάνι.

"Δράττομαι της ευκαιρίας να τονίσω, με ικανοποίηση, ότι για την Αλβανία, η Ελλάδα αποτελεί έναν πολύ σημαντικό στρατηγικό πολιτικό και οικονομικό εταίρο, καθώς και να εκφράσω την πεποίθηση ότι κατά τη διάρκεια της Προεδρίας σας, οι δεσμοί φιλίας και συνεργασίας που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών μας θα γνωρίσουν περαιτέρω ανάπτυξη, προς το συμφέρον της ευημερίας και της ενίσχυση της φιλίας μεταξύ των δύο λαών μας" αναφέρει, στο μήνυμά του, ο πρόεδρος της Αλβανίας.

Εκφράζει δε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα, με τις προσπάθειες που καταβάλλει και τις μεταρρυθμίσεις της, θα αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις του σήμερα και θα συνεχίσει να υποστηρίζει την "ευρωπαϊκή ατζέντα" της Αλβανίας και των Δυτικών Βαλκανίων.

"Εκφράζοντας για άλλη μια φορά τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας ως Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, και την επιθυμία να συναντηθούμε το συντομότερο, παρακαλώ δεχθείτε την έκφραση της βαθύτατης εκτίμησής μου" καταλήγει η επιστολή του Αλβανού προέδρου.

Ομολόγησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ο Αλβανό...
Διήμερη επίσκεψη του ΑΝΥΠΕΞ Νίκου Χουντή στην Αλβα...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη