Επίσκεψη της Πρέσβεως της Ελλάδας στα Τίρανα στο σχολείο ΟΜΗΡΟΣ Χιμάρας

Επίσκεψη της Πρέσβεως της Ελλάδας στα Τίρανα στο σχολείο ΟΜΗΡΟΣ Χιμάρας

Κατά την διάρκεια της διήμερης επίσκεψής που πραγματοποιεί στην Χιμάρα η Πρέσβης της Ελλάδας στα Τίρανα, κα Σουρανή, βρέθηκε στο σχολείο ΟΜΗΡΟΣ της Χιμάρας όπου συζήτησε με το εκπαιδευτικό προσωπικό για τα λειτουργικά προβλήματα και τις ελλείψεις του σχολείου.

Ο διευθυντής του σχολείου, κ. Μαρματάκης, καλωσόρισε την κα Πρέσβη και την ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκριση της στη πρόσκληση που της είχε γίνει. Τόνισε ότι η παρουσία του ανωτάτου εκπροσώπου της Ελλάδας αποδεικνύει για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράσταση της ελληνική πολιτείας στο σχολείο και τον ελληνισμό της Χιμάρας.

Η κα Σουρανή δίχως ακόμη να έχει συμπληρώσει χρόνο στην Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, έχει καταφέρει να κάνει έργο που προκάτοχοί της δεν κατάφεραν να κάνουν σε βάθος τετραετίας. Η παρουσία της, που διακρίνεται για τον υπερβάλλοντα ζήλο στα καθήκοντά της, είναι ο σημαντικότερος λόγος που τα μέλη της ΕΕΜ αισθάνονται πολύ πιο έντονα την στήριξη της ελληνικής διπλωματίας στα καθημερινά τους προβλήματα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου