Δωρεά αθλητικού υλικού στο Ελληνικό σχολείο ΟΜΗΡΟΣ Χιμάρας

Δωρεά αθλητικού υλικού στο Ελληνικό σχολείο ΟΜΗΡΟΣ Χιμάρας

Μια ευγενική χειρονομία με αποδέκτες τους μαθητές του ελληνικού σχολείου της Χιμάρας πραγματοποίησε η Ελληνική Κοινότητα Εμίλια Ρωμάνιας στην Ιταλία (Comunità Ellenica Emilia Romagna). Η ιδέα για την πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε απ' τον συγχωριανό μας Έντι Κυρίτση ο οποίος είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας στην Ιταλία.

Κατόπιν ενημέρωσης σχετικά με το τι χρειάζονται οι μαθητές, τα μέλη της Εμίλια Ρωμάνια αγόρασαν μπάλες ποδοσφαίρου, μπάλες μπάσκετ καθώς και στεφάνια με δίχτυ για τις μπασκέτες του σχολείου. Το αθλητικό έφτασε στο σχολείο συνοδευόμενο απ' το παρακάτω μήνυμα: «Για τα παιδιά μας του ελληνικού σχολείου Χιμάρας. Είμαστε πάντα κοντά σας»

Η διεύθυνση του σχολείου απέστειλε το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα για την δωρεά του αθλητικού υλικού:

«Η διεύθυνση των εκπαιδευτηρίων Όμηρος Χιμάρας θα ήθελε να ευχαριστήσει την ελληνική κοινότητα Εμίλια Ρωμάνιας για τη προσφορά αθλητικού υλικού στο σχολείο μας.

Επίσης ιδιαίτερα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Χιμαραίο κ. Έντι Κυρίτση για τη πρωτοβουλία και τη συνεισφορά του στη προσφορά.»

Ο διευθυντής
Μαρματάκης Προκόπιος

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει αθλητικό, εκπαιδευτικό υλικό ή οτιδήποτε άλλο στο ελληνικό σχολείο Χιμάρας μπορεί να επικοινωνήσει με την ιστοσελίδα μας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της σελίδας μας στο facebook.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου