Κυριακή 14 Αυγούστου, εκδήλωση διαμαρτυρίας για το περιουσιακό στην Χιμάρα

Κυριακή 14 Αυγούστου, εκδήλωση διαμαρτυρίας για το περιουσιακό στην Χιμάρα

Το παράρτημα Χιμάρας της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ σε συνεργασία με άλλες συλλογικότητες του χώρου διοργανώνει την Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016, ώρα 07.00 μ.μ. εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά των αυθαιρεσιών και καταπατήσεων που επιχειρούνται σε βάρος των περιουσιών μας από την τοπική και κεντρική κυβέρνηση. Μέσω της διαδήλωσης δηλώνουμε την διαφωνία μας και διαμαρτυρόμαστε για την εφαρμογή των σχεδίων που εκτελούνται σε βάρος της τοπικής κοινότητας. Διεκδικούμε την κατοχύρωση των περιουσιών στους νόμιμους ιδιοκτήτες. Διαμαρτυρόμαστε κατά της διαπλοκής που αφαιρεί περιουσίες από τους πραγματικούς ιδιοκτήτες. Διαμαρτυρόμαστε κατά των σχεδιασμών που αγνοούν επιδεικτικά την τοπική κοινότητα. Διαμαρτυρόμαστε κατά του εμπαιγμού των κατοίκων στο ζήτημα αυτό.

Η δημόσια διαδήλωση, είναι το νόμιμο και ενδεδειγμένο όπλο κάθε κοινότητας που αδικείται κατάφορα όπως συμβαίνει στην δική μας περίπτωση. Η προσπάθεια σύνδεσης της διαδήλωσης με άλλα γεγονότα είναι εκ του πονηρού και μοναδικό στόχο έχει την παραπλάνηση της κοινής γνώμης, την υποβάθμιση του ζητήματος και εν τέλει την αποτυχία της διαμαρτυρίας μας.

Κατόπιν τούτων, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας από την Νίβιτσα μέχρι την Παλάσα να δώσουν μαζικό παρών και να διαδηλώσουν ειρηνικά εντός του νόμιμου και δημοκρατικού πλαισίου υπέρ του ιερού δικαιώματος της περιουσίας. Αγνοήστε παραπλανητικές και προβοκατόρικες φωνές που μοναδικό σκοπό έχουν την αποδυνάμωση της φωνής μας με τελικό στόχο την επιβολή χωρίς αντίσταση των σχεδίων αφαίρεσης της ιδιοκτησίας από τους ντόπιους και εκμετάλλευσής της από ξένα προς τον τόπο συμφέροντα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου