Σκάνδαλο στο δήμο Χιμάρας, υπάλληλος ζητάει φακελάκι για να εγκρίνει άδεια καταστήματος (βίντεο)

Σκάνδαλο στο δήμο Χιμάρας, υπάλληλος ζητάει φακελάκι για να εγκρίνει άδεια καταστήματος (βίντεο)

Όχι ένα αλλά δύο φακελάκια ζήτησε υπαλλήλους του Δήμου Χιμάρας από Αλβανό κάτοικο εξωτερικού που ζήτησε άδεια προσωρινής κατασκευής καταστήματος στην παραλία του Μπόρσι.

Η έρευνα και το ρεπορτάζ που έκανε το Αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι Top Channel, αποκάλυψε ότι ο δημοτικός υπάλληλος Σωκράτ Κρέκου δεν δίστασε να ζητήσει μπροστά σε κρυφή κάμερα στον ενδιαφερόμενο ένα φακελάκι για τον ίδιο και έναν δεύτερο που προοριζόταν για τον Πρόεδρο ο όποιος θα υπογράψει την άδεια. Ο Κρέκου επιβεβαιώνει στον ενδιαφερόμενο μέσω τηλεφωνικών συνδιαλέξεων πως μόλις δώσει το φακελάκι θα πάρει και την υπογραφή για την άδεια.

Ο φλύαρος υπάλληλος του δήμου Χιμάρας λειτουργούσε ο μεσάζοντας για τον "Πρόεδρο" καθώς όπως ανέφερε, με τον ίδιο τρόπο είχε τακτοποιήσει την έκδοση μιας παρόμοιας άδειας η οποία είχε πρόσφατα εγκριθεί. Όσον αφορά το πόσο στον φάκελο ο ίδιος απέφυγε να κατονομάσει το πόσον πριν ρωτήσει τον Πρόεδρο. Οι συνομιλίες παρουσιάζονται στο βίντεο που προβλήθηκε μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων τους σταθμού στην εκπομπή Fiks Fare.

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγονται καθαρά τα παζάρια για τα δύο φακελάκια:


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου