Χιμάρα: Έγκλημα στην κεντρική παραλία στα Σπήλια

Χιμάρα: Έγκλημα στην κεντρική παραλία στα Σπήλια

Μεγάλο και ανεπανόρθωτο έγκλημα συντελείτε αυτές τις ημέρες στην κεντρική παραλία στα Σπηλιά της Χιμάρας. Η εταιρία που εκτελεί τα έργα κατασκευής της νέας παραλιακής μπαζώνει την παραλία.

Τα θεμέλια του νέου τοίχου που θα "στηρίζει" την νέα παραλιακή οδό, χτίζετε στην μέση της παραλίας μπαζώνοντας ότι απέμεινε από το προηγούμενο μπάζωμα που έγινε το 2002 με την κατασκευή της πρώτης παραλιακής από την εταιρία του Κότσο Κοκδήμα.

Ο τοίχος χτίζεται στην μέση της παραλίας για να μην μετακινηθούν τα μπάζα της παλιάς παραλιακής, αν και το κονδύλιο για την κατασκευή της νέας παραλιακής προβλέπει έξοδα για την μετακίνηση των μπάζων του 2002.

Την ίδια τακτική ακολούθησε και η εταιρία του Κοκδήμα το 2002, όταν αντί να μετακινήσει τα μπάζα που προκλήθηκαν από την κατεδάφισης των κτιρίων από τον τότε Δήμαρχο Βίκτωρα Μάτο, τα σκέπασε, καταπατώντας την μισή παραλία.

Από ότι φαίνεται, θέλουν να κάνουν την ίδια κομπίνα, σκεπάζοντας για άλλη μια φορά τα μπάζα του Κοκδήμα και τα νέα μπάζα που θα προκληθούν από τις νέες κατεδαφίσεις προκαλώντας την ολοκληρωτική καταστροφή της παραλίας.

Το μεγαλύτερο τουριστικό αξιοθέατο της πόλης της Χιμάρας, η μεγαλύτερη παραλία με άμμο σε όλη την Νότια Αλβανία, το καμάρι της πόλης της Χιμάρας, εκεί που μάθαμε κολύμπι και θα πρέπει να την αφήσουμε στα παιδιά μας άθικτη, μπαζώνεται.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου