Νέος Συντονιστής Εκπαίδευσης για τα εκπαιδευτήρια Όμηρος Χιμάρας και Κορυτσάς

Νέος Συντονιστής Εκπαίδευσης για τα εκπαιδευτήρια Όμηρος Χιμάρας και Κορυτσάς

Στις 17 Ιουλίου ανακοινώθηκε η Αναπλήρωση της θέσης του Συντονιστή Εκπαίδευσης στην Κορυτσά. Ο κ Σωτηρούδας Βασίλειος παίρνει την θέση του κ. Γιώργου Χρονόπουλου μετά απο θητεία τριών ετών.

Ελπίζουμε ο νέος Συντονιστής να συνειδητοποιήσει γρήγορα το που ακριβώς βρίσκεται και ποιο είναι το τεράστιο καθήκον του. Να έχει τα φώτα να διαχωρίσει το σημαντικό ρόλο των σχολείων μας για την ομογένεια και όχι μόνο. Να σέβεται το τεράστιο έργο που προσφέρουν όλοι οι εκπαιδευτικοί και ιδιαίτερα οι ομογενείς στα σχολεία αυτά αμειβόμενοι κατ΄ελάχιστο, ηθικά και οικονομικά. Να φροντίσει να κατανοήσουν οι αποσπασμένοι δάσκαλοι ποιος είναι ο πραγματικός τους ρόλος και ότι και αυτός μαζί μ΄αυτούς έρχονται εδώ για τα αδέρφια τους κυρίως αλλά και την μετάδοση αρετών, ξεχωριστών, που ξεπερνούν και βελτιώνουν το κοινωνικό - πολιτιστικό γίγνεσθαι της Αλβανίας. Να ελέγχει τις προσλήψεις και τις απολύσεις, και να κάνει σωστή διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και οικονομικών πόρων.

Ευχόμαστε στο νέο Συντονιστή Καλή Επιτυχία και ο Θεός να τον φωτίσει για να κάνει το καλύτερο για τα σχολεία μας στην Κορυτσά και την Χιμάρα.

Ευχαριστούμε επίσης και τον προηγούμενο Συντονιστή τον κ Γιώργο Χρονόπουλο για όσα έκανε αυτά τα χρόνια για τα Σχολεία μας.

Πηγή: Πελασγός Κορυτσάς

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου