Άλλα μας έλεγαν, άλλα κάνουν...


Λόγια του αέρα όσα έταξε ο κ. Γκόρος.

Αλλεπάλληλα χτυπήματα δέχονται η Χιμαραίοι απ΄τον Δήμο Χιμάρας. Φαίνεται πως ο κ. Γκόρος δεν τήρησε τις προεκλογικές του υποσχέσεις και άρχισε να κάνει αυτά που έλεγε πως θα αποφύγει. Ας ξεκινήσουμε από την ραγδαία αύξηση των δημοτικών φόρων, ένα θέμα το οποίο το έθιξε αρκετά στην προεκλογική του εκστρατεία. Υπάρχει μια αύξηση της τάξεως του 40% στον δημοτικό φόρο που αφορά μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Για παράδειγμα μια επιχείρηση που πέρσι (με την παλιά δημοτική αρχή) πλήρωνε 60.000 αλβανικά λεκ, φέτος καλείτε να πληρώσει 115.000 αλβανικά λέκ. Η μη πληρωμή του φόρου αυτού, έχει ως αποτέλεσμα το φακέλωμα του οφειλέτη με σκοπό την μη έκδοση πιστοποιητικών, αδειών και άλλων εγγράφων που μπορεί να χρειαστεί απ' το δημαρχείο. Δηλαδή εάν κάποιος δεν δύναται να πληρώσει, δεν μπορεί να πάρει ένα πιστοποιητικό γεννήσεως η οικογενειακής κατάστασης. Στυγνός εκβιασμός!!

Άλλο πρόσφατο πλήγμα είναι η πρόταση που πέρασε απ' το Δ.Σ. του Δήμου και αφορά την πρόσληψη 42 επιπλέον δημοτικών υπαλλήλων!!! Ενώ ο κ. Γκόρος είχε εξαγγείλει πως θα μείωνε τις θέσεις και θα απέφευγε τις περιττές προσλήψεις, ξαφνικά αποφασίζει την πρόσληψη 42 ατόμων. Να θυμίσουμε πως είχε κατηγορήσει τον κ. Μπολάνο για κακή διαχείριση και συγκεκριμένα πως απασχολεί περισσότερους εργαζομένους απ' όσους είναι πραγματικά απαραίτητοι.

Τα καθημερινά προβλήματα των Χιμαραίων είναι πολλά και δεν δείχνουν να βαίνουν προς την λύση όπως μας έταζε ο κ. Γκόρος πριν τις εκλογές. Περιμέναμε να δούμε ουσιαστικό έργο υπέρ των κατοίκων της Χιμάρας, κάτι το οποίο μας υποσχέθηκε και αντ' αυτού βλέπουμε αυξήσεις και σχέδια για Ρωμαϊκές προτομές.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου