Ο Πρόεδρος της Αλβανικής Βουλής ιδιοκτήτης τουριστικού χωριού που θα κατασκευαστεί στις Δρυμάδες

Ο Πρόεδρος της Αλβανικής Βουλής ιδιοκτήτης τουριστικού χωριού που θα κατασκευαστεί στις Δρυμάδες

«O Πρόεδρος της Αλβανικής Βουλής και Πρόεδρος του κόμματος LSI, Ιλίρ Μέτα, είναι ο ιδιοκτήτης τουριστικού χωριού που θα κατασκευαστεί στις Δρυμάδες», σύμφωνα με δήλωση του πρώην Υπουργού Οικονομίας της Αλβανίας Dritan Prifti.

Η δήλωση αυτή έγινε στο μεγαλύτερο Αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο Τop Channel και στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και να τον ακούσετε να δίνει λεπτομέρειες για το πoιός είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του τουριστικού χωριού που θα κατασκευάσει η εταιρία του Fatmir Merkaj. Επίσης μας εξηγεί ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος του Fatmir Merkaj και πια είναι η σχέση του με τον Ιλίρ Μέτα.

Η συνέντευξη έχει γίνει το 2011 και με τις αποκαλύψεις που έκανε προκάλεσε τις μεγάλες διαδηλώσεις της 11ης Ιανουαρίου του 2011 όπου 4 άτομα σκοτώθηκαν και 16 τραυματίστηκαν από τα πυρά της αστυνομία και της προεδρικής φρουράς.

Το βίντεο μας το έστειλε αναγνώστης του Himara.gr, ο όποιος αφού διάβασε το άρθρο μας για το νέο χωριό Palasa Village που θα κατασκευάσει η εταιρία του Fatmir Merkaj στο Δραλαίο, μας έστειλε το εν λόγω βίντεο συνδράμοντας έτσι στην ένωση των κομματιών του παζλ.

Αναλυτικά, από το τρίτο λεπτό του βίντεο, ο πρώην υπουργός εξηγεί ότι ο Fatmir Merkaj ο όποιος ήταν ο οδηγός του Ιλίρ Μέτα, τώρα μαζί με την εταιρία του δουλεύει για τον Ιλίρ Μέτα.

Στο 3:25 του βίντεο, μας εξηγεί ότι με τα λεφτά του Ιλίρ Μέτα, o Fatmir Merkaj θα φτιάξει τουριστικό χωριό στις Δρυμάδες.

Βίντεο:

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου