Έργα υποσχέθηκε στους Χιμαριώτες ο Κοκδήμας

Έργα υποσχέθηκε στους Χιμαριώτες ο Κοκδήμας

Την Χιμάρα επισκέφθηκε χθες ο αρμόδιος της κυβέρνησης Ράμα για την παράκτια ζώνη Κότσος Κοκδήμας. Μαζί του ήταν αρκετοί δημοσιογράφοι ώστε να προβληθεί φυσικά η επίσκεψή του καθώς και αρκετοί τεχνοκράτες όπου είχαν κάνει σχετικές μελέτες για την περιοχή.

Το πρωί με το επιτελείο του πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής, όπου προσκεκλημένοι ήταν στελέχοι του δημαρχείου. Ακολούθησε μεσημεριανό στο Ποτάμι και το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ανοιχτή ομιλία στο Μηχαίλι.

Με ομιλίες και προβολή παρουσίασης, ανέλυσε στους Χιμαριώτες το πλάνο για την πολυπόθητη περιφαρική αρτηρία που θα περνάει απ' το Μηχαίλι και έχει σκοπό την αποσυμφόρηση των Σπηλαίων. Συγκεκριμένα είπε πως τα έργα θα ξεκινήσουν σε 1 μήνα και θα διαρκέσουν συνολικά 6 μήνες. Άλλα θέματα τα οποία αναφέρθηκαν ήταν η βελτίωση του αρδευτικού συστήματος της περιοχής καθώς αναβάθμιση της παροχής ρεύματος.

Ο κύριος αυτός που θα αναπλάσει την Χιμάρα είναι απ' τους πρωτεργάτες της καταστροφής της. Οι πολυκατοικίες τέρατα που έχει φτιάξει στα Σπήλια, στην στροφή του Γκούμα, στο Κηπαρό 20 μέτρα απ' την θάλασσα αλλά και τα μαϊμού αντιπλημμυρικά έργα που τελικά αντί για νερά βροχής , στην θάλασσα μας καταλήγουν τα λύματα .


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου