Γκρεμίζουν ξενοδοχείο στις Δρυμάδες (φωτογραφίες)

Γκρεμίζουν ξενοδοχείο στις Δρυμάδες (φωτογραφίες)

Όπως διαβάσαμε σε αλβανικό ιστότοπο (Shqiptarja.com) ο πρώην Δημογέροντας Δρουμάδων Ηλίας Στραμάρκος κατηγορείται ότι έχει αποκτήσει δημόσια γή με παράνομα έγγραφα.

Ο λόγος γίνεται για μια έκταση 1600 τ.μ στους Δρουμάδες, όπου όπως αναφέρει ο ιστότοπος ο Στραμάρκος έχει καταφέρει να αποκτήσει με ψεύτικα και παραποιημένα χαρτιά αυτή την έκταση, δύο άδειες οικοδόμησης και την νομιμοποίηση εντός της γής αυτής μιας τετραόροφης οικοδομής που δεν είναι άλλη από το ξενοδοχείο πάνω στην παραλία, όπως αναφέρει στο άρθρο πάνω σε χείμαρρό που είναι δημόσια περιουσία.

Μαζί με το Στραμάρκο κατηγορείται και ο Eduard Dervishi, ο υπεύθυνος του γραφείου καταγραφής της ακίνητης περιουσίας (ZVRPP) του Αυλώνα, ο οποίος είχε υπογράψει για τη νομιμότητα των εγγράφων.

Η υπηρεσία για την επιστροφή και την αποζημίωση της περιουσίας (ΑΚΚP) έχει ασκήσει ποινική δίωξη και ο φάκελος έχει ανατεθεί στη μονάδα Δίωξης του Αυλώνα για να ξεκινήσει έρευνα ώστε να αποκαλυφθεί η πλήρη ιστορία.

Αυτή την στιγμή, στο χωριό της Χιμάρας Δρυμάδες, έχει ξεκινήσει διαδικασία κατεδάφισης του ξενοδοχείου του Στραμάρκου. Για το εγχείρημα το INUK και στρατιωτικές δυνάμεις έχουν καταφθάσει και η κατεδάφιση θα γίνει με την χρήση δυναμίτιδας.

Ο έχων την εφημερίδα που δημοσίευσε το θέμα, Κοκδήμας, κατηγορεί τους άλλους για παρανομίες ενώ ο ίδιος βρίσκεται στο απυρόβλητο. Το οτι λίγες μόλις ημέρες μετά την σχετική καταγγελία απ' την εφημερίδα του Shqiptarja δρομολογήθηκε επιχείρηση κατεδάφισεις, δείχνει σε όλους μας την δύναμη και τον ρόλου του Κοκδήμα στην κυβέρνηση Ράμα

Φωτογραφίες απ' την προεργασία κατεδάφισης:

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου