Ο καλός μας δήμαρχος θέλει να δώσει τζάμπα γη στους κολλητούς του και στον πλουσιότερο Χιμαραίο

Ο καλός μας δήμαρχος θέλει να δώσει τζάμπα γη στους κολλητούς του και στον πλουσιότερο Χιμαραίο

Λίγες ημέρες πριν, το διοικητικό συμβούλιο του Δημαρχείου Χιμάρας, κλήθηκε να αποφασίσει εάν αποδέχεται ή απορρίπτει πρόταση του δημάρχου και των συνεργατών του όπου με βάση τον κατάπτυστο νόμο 7501 ζητά συγκεκριμένα άτομα να πάρουν οικόπεδα επειδή "τα δικαιούνται και θα τα αξιοποιήσουν". Τελικά η πρόταση αυτή δεν πέρασε και αυτό διότι ο περιφερειάρχης Αυλώνα Ανέστης Δημογιάννης, τάχθηκε υπέρ της αντιπολίτευσης και καταψήφισε την ντροπιαστική πρόταση.

Βεβαίως τα άτομα όπου ο δήμαρχος εισηγείται να πάρουν γη, στην πλειοψηφία τους είναι υπάλληλοι του δημαρχείου, κολλητοί του δημάρχου και άνθρωποι me "γνωριμίες και μέσα". Οι λίστες περιλαμβάνουν ονόματα απ' τα χωριά Δρυμάδες, Χιμάρα, Κηπαρό, Λιάτες και Γκιλεκάτες και είναι όλες στα χέρια μας, επιλέξαμε όμως να μην τις δημοσιεύσουμε ακόμη ολόκληρες.

Αφού οι περιουσίες δεν έχουν καταγραφεί ακόμη τίνος την γη θέλει ο κ. Γκόρος να δωρίσει; υπάρχουν κάποια κριτήρια που πληρούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι και δεν τα πληρούν οι υπόλοιποι συγχωριανοί τους; αν ναι ποια είναι αυτά; Τέλος ο πιο εύπορος Χιμαραίος, γνωστός επιχειρηματίας και πρώην βουλευτής με το κόμμα του Ιλιρ Μέτα, LSI, κ. Nikollaq Neranxi, απο που κι ως που συμπεριλαμβάνετε στην λίστα για να πάρει δωρεάν αγροτική γη;


Δείτε το επίσημο έγγραφο υπογεγραμμένο απ' τον δήμαρχο και το όνομα του κ. Neranxi στην λίστα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου