Λακκούβα «ρούφηξε» φορτηγό στην Χιμάρα, σοβαρότης μηδέν απ' τον δήμο


Μια τεράστια λακκούβα και δίπλα ένα ακάλυπτο φρεάτιο, ομορφιές

Λακκούβα «ρούφηξε» φορτηγό στην Χιμάρα, σοβαρότης μηδέν απ' τον δήμο

Ο δρόμος που βλέπετε είναι στο centrali και οδηγεί στο γήπεδο της Χιμάρας, Έχει κατασκευαστεί από τον δήμο επί εποχής Μπολάνου (χωματουργικά και αποχέτευση) και ολοκληρώθηκε επί Γκόρου.

Το φρεάτιο που φένεται στην εικόνα, παραμένει ανοικτό εδώ και ένα χρόνο με μοναδική σήμανση τα κλαδιά που έβαλαν οι ίδιοι οι χρήστες του δρόμου για να προστατέψουν τους υπολοίπους.

Η λακκούβα που "ρούφηξε" την ρόδα του φορτηγού, επίσης υπάρχει εδώ και μήνες, αλλά προφανώς μεγάλωσε σταδιακά με το αποτέλεσμα να φαίνεται στην φωτογραφία.

Το σημείο αυτό εγκημωνεί πολλούς κινδύνους, ειδικά την νύχτα όπου η ορατότητα είναι περιορισμένη, αποτελεί μόνιμο κίνδυνο για πεζούς και Ι.Χ.

Την διέλευση δυσκολεύει το μονίμως εδώ και μήνες σταθμευμένο λεωφορείο το οποίο περιορίζει το ωφέλιμο φάρδος του δρόμου και την ορατότητα δημιουργώντας επιπλέον κινδύνους ειδικά για όσους θέλουν να αφήσουν τον δρόμο αυτό και να στρίψουν αριστερά στον κεντρικό

Το γεγονός ότι η φωτογραφία δημοσιεύεται από το επίσημο προφίλ του δήμου στο Facebook δείχνει αν όχι βλακεία μεγάλο θράσος.


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου