Ιδού οι Αλβανοί σεκιουριτάδες της Πρεμετής που συγκρούστηκαν με πιστούς και ιερείς


Ιδού οι Αλβανοί σεκιουριτάδες της Πρεμετής που συγκρούστηκαν με πιστούς και ιερείς

Αυτοί είναι οι περίφημοι Σεκιουριτάδες της Πρεμετής, που τόλμησαν να τα βάλουν με τον Ελληνισμό! Μια πολύ καλά και πολύ δαπανηρά οργανωμένη Ιδιωτική Αστυνομία με την επωνυμία "Avlona Pol"!

Ένας κανονικός Ιδιωτικός Στρατός με Καλάσνικοφ, όπως αποδεικνύει περίτρανα η φωτογραφία-ντοκουμέντο του ΣΠΑΕΙ! Διαθέτουν ολόκληρο στόλο περιπολικών και μοτοσυκλετών και παρέχουν επ' αμοιβή κάθε είδους αστυνομικές υπηρεσίες από Σωματοφύλακες και Φρουρούς προσώπων και εγκαταστάσεων, μέχρι ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις και συνοδεία χρηματαποστολών!

Αυτοί είναι που περιφρούρησαν την Ιεροσυλία της διάλυσης του Ορθόδοξου Ναού που λειτουργεί εκεί από το 1997!
Αυτοί είναι άσκησαν βία και τρομοκρατία σε Ιερείς και πιστούς!
Αυτοί είναι που κατά την ελληνική επιχείρηση ανακατάληψης του Ναού, συγκρούστηκαν με κλήρο και λαό, έκαναν χρήση μικρών δακρυγόνων και τραυμάτισαν δύο Έλληνες που χρειάστηκε να πάνε σε Νοσοκομείο!


Και το ερώτημα είναι ποιος πλήρωσε αυτή τη δαπανηρή Φρούρηση του Ναού; Πόσο; Και γιατί; Αφού υπήρχε Αστυνομία; Και μάλιστα ήταν παρούσα και επόπτευε από μακριά!

Η απάντηση πρέπει να αναζητηθεί στον βαθύτερο αλβανικό σχεδιασμό Αποελληνοποίησης της Βορείου Ηπείρου, που έχει ρίζα βαθιά την Ορθόδοξη Εκκλησία της και η οποία πρέπει να ξεριζωθεί!

Για να μην φανούν λοιπόν Κρατικές ή Δημοτικές Αστυνομικές Δυνάμεις, γεγονός που θα δημιουργούσε τεράστιο ζήτημα και σφοδρότατη αντίδραση από την Αθήνα, διότι θα φανέρωνε άμεση ανάμιξη της Αλβανικής Κυβέρνησης ή Διοίκησης, προτιμήθηκε να εμφανιστεί από το πουθενά ένας Ιδιωτικός Στρατός, που δεν θα μπορούσε να κατηγορηθεί ως Κρατικός, ό,τι και να συνέβαινε!

Όμως, η μεγάλη και με ψυχή έφοδος των Βορειοηπειρωτών, κατάφερε παρά τις προσπάθειες των πληρωμένων Σεκιουριτάδων με την τόση οργάνωση και μέσα, όχι μόνο να τους απωθήσει, αλλά να τους τρέψει τελικά και σε φυγή, ρεζιλεύοντας την Ιδιωτική Αστυνομία "Avlona Pol" σε όλη την Αλβανία, καθώς δεν μπόρεσε να τα βάλει με τα τίμια και φλογερά ράσα των πνευματικών απογόνων του Πατρο-Κοσμά!

[embed=gallery]{"file":"/topika-dromena/aulona-pol","place":"user:69"}


Spaei

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου