Κορυτσά: Ασθενείς έκαναν λίμπα το νοσοκομείο


Οι γιατροί του νοσοκομείου της Κορυτσάς πραγματοποίησαν μισάωρη σιωπηλή διαμαρτυρία σε ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους τους που δεχθήκανε επίθεση βίας πριν λίγες ημέρες εν ώρα εφημερίας στο νοσοκομείο .

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες μέρες, όταν δυο φίλοι 36 και 35 χρονών επιστρέφοντας απο γλέντι, έφτασαν στο νοσοκομείο τα ξημερώματα υπό την επήρεια αλκοόλ. Οι δύο άντρες έφτασαν στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου γύρω στης 4:30 το πρωί και σύμφωνα με τους γιατρούς τους παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες. Στην συνέχεια όμως για αδιευκρίνιστους λόγους διαπληκτίσθηκαν στην αρχή μεταξύ τους και στην συνέχεια κλότσησαν και χτύπησαν με γροθιές το νοσηλευτικό προσωπικό δημιουργώντας παράλληλα και υλικές ζημιές στο νοσοκομείο.

Αυτή η εκδήλωση βίας τρομοκράτησε τους ασθενείς καθώς και τους συγγενείς τους που βρίσκονταν στο νοσοκομείο εκείνη την στιγμή και είδαν το πρωτοφανές περιστατικό.


Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα τους εμπλεκόμενους στο καβγά ενώ προσπαθεί να εντοπίσει και άλλα πρόσωπα που συμμετείχαν στην επίθεση.

Μετά τη σύλληψη των δύο ατόμων, η μητέρα του ενός αντέδρασε λέγοντας ότι το παιδί της έπραξε το σωστό γιατί όπως υποστηρίζει οι ιατροί αρνήθηκαν να τον περιθάλψουν.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου