Σκοτεινά σημεία στους υπουργούς του Έντι Ράμα

Το αλβανικό δημοσίευμα γράφει ότι εκλάπη το σπίτι του Γκικνούρι και απέσπασαν μερικές σακούλες- η αστυνομία κρατά το γεγονός μυστικό

Το σπίτι του πλέον πλησιέστερου υπουργού του Έντι Ράμα, που είναι επικεφαλής του υπουργείου Ενέργειας και Βιομηχανίας, Ντάμιαν Γκικνούρι, λεηλατήθηκε από κλέφτες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική Αναγέννηση»/ «Rilindja Demokratike».

Η οικία του υπουργού βρίσκεται στην οδό Φορτούζι, μετά το υπουργείο Δικαιοσύνης, και βρίσκεται στον τρίτο όροφο ενός κτηρίου.

Οι κλέφτες μπήκαν στο διαμέρισμα από το παράθυρο του μπάνιου.

Σύμφωνα με την πηγή, υπήρχαν μέλη της οικογένειας του υπουργού. Ο υπουργός του Ράμα είχε αυτό το διαμέρισμα ως σημαντική βάση. Η μητέρα του είχε βρει εκεί καταφύγιο.

Το παράξενο είναι ότι δεν υπήρξε κάποια κλοπή και ουδεμία δήλωση υπήρξε από την αστυνομία. Η αστυνομία προτίμησε να σιωπήσει.

Οι παρακείμενοι πολίτες (γείτονες) είδαν, όμως, μερικές μαύρες τσάντες να κρατούν οι κλέφτες φεύγοντας από το διαμέρισμα του υπουργού.

Η αστυνομία έφθασε αργά στο τόπο του συμβάντος και δεν προέβη σε καμία ανακοίνωση σχετικά με το περιεχόμενο της κλοπής.

Δεν αναφέρθηκε τι περιείχαν οι μαύρες σακούλες, γιατί κανείς δεν άνοιξε τους σάκους να δείξει τι περιείχαν, ωστόσο ασφαλείς πηγές ανέφεραν στην αλβανική εφημερίδα ότι οι σάκοι περιείχαν ένα σημαντικό ποσό χρημάτων.

(Στοιχεία από politiko.al)

echedoros-a.gr/

Η αλβανική κυβέρνηση υποχωρεί- Αναγνώρισε βουλγαρι...
Ο Ράμα κάνει «δώρα» στο Κόσοβο στον δρόμο για τη Μ...
 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

Λίστα ενημερώσεων

Γραφτείτε στην λίστα ενημερώσεων του himara.gr για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα όσα συμβαίνουν στην Βόρειο Ήπειρο.