Η κρυφή συνάντηση Ράμα με τον «ευεργέτη» του George Soro στην Νέα Υόρκη

 Η κρυφή συνάντηση Ράμα με τον «ευεργέτη» του George Soro στην Νέα Υόρκη  Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Σε συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της μυστηριώδους παραμονής του εννέα ημερών στη Νέα Υόρκη, ο Έντι Ράμα είχε κρυφη συνάντηση με έναν αμφιλεγόμενο φιλάνθρωπο τον GeorgeSoro.

Την αποκάλυψη της συνάντησης την έκανε ο γιος Soros δημοσιεύοντας φωτογραφία στο κοινωνικό δίκτυο Instagram. Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο George Soros αγκαλιά με τον Εντι Ραμα και τον AlexSoros. Και την ακολούθησε η παρακάτω λεζάντα :

Πάντα είναι ευχάριστο να συναντάς τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Εdi Rama έναν αναγεννησιακός άντρας ο οποίος έχει γίνει σύμβολο της φιλελεύθερης Δημοκρατίας στην Αλβανία και επίσης είναι ένας παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης. Για να μην αναφέρω ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που φορούσε T-shirt του Michael Jordan σε επίσημες συναντήσεις, αν και είμαι ένας διαχρονικός οπαδός της Knicks, δεν έχω τίποτα προσωπικό παρά μόνο σεβασμό », γράφει ο Alexander Sorros.”

Όσο για το γεγονός ότι ο AlexSorosβλέπει στο πρόσωπο του Έντι Ράμα μια φιλελεύθερη αναγέννηση, τότε δικαιολογείται, καθώς έχει να κάνει τις σκοτεινές διαδρομές των εκατομμυρίων που ο πατέρας του έχει επενδύσει στην καριέρα του Έντι Ράμα, για να καταστρέψει την δημοκρατία στην Αλβανία καθώς και τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου.

Η εικόνα αυτή μας στέλνει και ένα άλλο μήνυμα ότι αυτοκρατορία του Sorosμέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει καταστροφές στα κράτη που έχει επιρροή. Καθώς επίσης έχει «παραμορφώσει» τα σύνορα κρατών και τις οικονομίες της κάθε χώρας, ζωντανό παράδειγμα είναι περιοχή των Βαλκανίων.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου