Τα δύο πρόσωπα του Εντι Ράμα

Τί έλεγε όταν ζητούσε αναβολή των εκλογών αρνούμενος να δηλώσει την συμμετοχή του ΣΚ στην ΚΕΕ (KQZ) και τι δηλώνει σήμερα…

Στα τέλη του 2006, ο Έντι Ράμα αποφάσισε να μην συμμετάσχει στις τοπικές εκλογές που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 20 Ιανουαρίου του 2007, εάν δεν γινόταν δεκτές τρεις αδιαπραγμάτευτες προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναβολής των εκλογών, που είχε θέσει για την συμμετοχή του Σοσιαλιστικού Κόμματος στις τοπικές εκλογές.

Τότε ζητούσε:

– Αναβολή των εκλογών για να δοθεί στους πολίτες περισσότερος χρόνος για να ελέγξουν τα ονόματά τους στους εκλογικούς καταλόγους.
– Ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εκλογικών μεταρρυθμίσεων στην χώρα.
– Τα πιστοποιητικά των πολιτών να σφραγίζονται από την ΚΕΕ (KQZ).

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Εντι Ράμα τότε απειλούσε ότι δεν θα δηλώσει συμμετοχή στις εκλογές, εκτός και εάν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που είχε θέσει. Ως αποτέλεσμα, οι εκλογές αναβλήθηκαν για τις 18 Φεβρουαρίου και βρέθηκαν λύσεις για τις υπόλοιπες προϋποθέσεις που απαιτούνται από τον Έντι Ράμα και το Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Οι λόγοι και η ρητορική που χρησιμοποίησε τότε ο Έντι Ράμα για να ζητήσει την αναβολή των εκλογών έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τις απόψεις του σήμερα.

Πριν από 10 χρόνια ο Έντι Ράμα μιλούσε για ελεύθερες και δίκαιες εκλογές, για αδιαπραγμάτευτες προϋποθέσεις στο όνομα της ελευθερίας, για την βούληση του λαού, για το κλείσιμο του φαύλου κύκλου της εκλογικής νοθείας κ.λπ.

Σήμερα ο ίδιος άνθρωπος μιλάει για την τήρηση του Συντάγματος, μιλάει για κατασκευασμένη κρίση από την αντιπολίτευση, μιλάει για δικαίωμα της πλειοψηφίας να αποφασίζει, για μεμονωμένη είσοδο στις κάλπες, κ.λπ.

Αυτά είναι τα δύο πρόσωπα του Εντί Ράμα!

Σκάνδαλο: Ο Ράμα έχει στην διάθεσή του τα προσωπικ...
Την Αλβανία επισκέπτεται τη Μεγάλη Παρασκευή ο Τζο...
 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

Λίστα ενημερώσεων