Εφαρμογή για android

Himara.gr Android application

Η εφαρμογή μας δημιουργήθηκε με σκοπό την εύκολη περιήγηση στην ιστοσελίδα μας από κινητά με λογισμικό Android. Μέσω της εφαρμογής έχετε την δυνατότητα να πατώντας το κουμπί του Μενού, να σημειώσετε τα άρθρα που έχετε ήδη διαβάσει ως αναγνωσμένα και μόλις αναρτηθεί κάποιο νέο θα λάβετε αυτόματη ενημέρωση.

Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα άρθρα μας και στα καθημερινά πρωτοσέλιδα των Ελληνικών και Αλβανικών εφημερίδων. Ενσωμάτωση των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, facebook, twitter καθώς και το κανάλι μας στο youtube για να παρακολουθείτε τις δραστηριότητές μας.

Μέσω του μενού μπορείτε να πλοηγηθείτε στα πρόσφατα άρθρα και στις κατηγορίες άρθρων για να δείτε παλαιότερες δημοσιεύσεις.
Αφού κάνετε την εγκατάσταση και αφού είστε συνδεδεμένη στο ίντερνετ, επιλέξτε "Συγχρονισμός τώρα" για να γίνει η λήψη των άρθρων και η ενημέρωση της εφαρμογής στο κινητό σας.
Σε περίπτωση που είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο με χρέωση χρήσης MB (και όχι Wifi) μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε τις εικόνες των άρθρων επιλέγοντας "Ρυθμίσεις" - "Synchronization" - "Εικόνες μόνο με Wifi".

Για την εγκατάσταση της εφαρμογής, πρέπει να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εγκατάστασης προγραμμάτων αγνώστων προελεύσεων. Από το μενού του κινητού-τάμπλετ μας επιλέγουμε ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΑΣΦΑΛΕΙΑ>ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ.

εγκατάσταση

Himara.gr Android application

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

Λίστα ενημερώσεων

Γραφτείτε στην λίστα ενημερώσεων του himara.gr για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα όσα συμβαίνουν στην Βόρειο Ήπειρο.