Οι επιπτώσεις της δημοσιογραφικής λαιμαργίας για λαυράκι

Οι επιπτώσεις της δημοσιογραφικής λαιμαργίας για λαυράκι

Η Βορειοηπειρωτική ιστοσελίδα Tachydromos με σημερινό άρθρο της κάνει λόγο για μια ειλημμένη απόφαση που αφορά την άρση της Ελληνικής Ιθαγένειας από τον δήμαρχο Χιμάρας Γ. Γκόρο, την οποία ο αρθρογράφος χαρακτηρίζει ακραία αλλά συνάμα και πράξη παραδειγματισμού. Μάλιστα κάνοντας αναφορά σε αξιόπιστες πηγές κάνει γνωστό πως ο Υπουργός Εσωτερικών Π. Σκουρλέτης έχει ήδη υπογράψει την σχετική απόφαση.

Τέτοια δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για υπογεγραμμένες αποφάσεις μόνο επικίνδυνα μπορούν να χαρακτηριστούν στην παρούσα φάση. Ακόμη και στην περίπτωση που τα σενάρια αυτά είναι πραγματικά, κάποιοι στην λαιμαργία τους για "δημοσιογραφικά λαυράκια" κάνουν δώρο την πληροφορία και την δυνατότητα αντίδρασης στους "θιγόμενους".

Όπως είχε πει ο αείμνηστος Κων/νος Καραμανλής:«Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται». Για ευνόητους λόγους κάποια πράγματα τα οποία γίνονται δεν λέγονται και εάν στον Tachydromo αυτό αδυνατούν να το κατανοήσουν, τότε ας εστιαστούν στον προεκλογικό τους αγώνα, όπως κάνουν μέχρι σήμερα, και να μην ασχολούνται με τα της Χιμάρας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου