Α. Ντράλιου: «Σκόπιμη και ανήθικη η εμπλοκή του ονόματός μου από την ΟΜΟΝΟΙΑ»

Α. Ντράλιου: «Σκόπιμη και ανήθικη η εμπλοκή του ονόματός μου από την ΟΜΟΝΟΙΑ»

Αξιότιμοι κύριοι!
Προς αποκατάσταση της αλήθειας ως αναφορά το άρθρο που εσείς αναδημοσιεύσατε από το επίσημο μπλογκ του ΚΕΑΔ – ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς και της σκόπιμης και ανήθικης εμπλοκής, του ονόματος μου σε αυτό έχω να δηλώσω τα εξής.

Το δημοσίευμα αυτό είναι ανυπόστατο και χαλκευμένο, είναι ένα κατάπτυστο δημιούργημα ραδιούργων που μοναδικό στόχο έχει να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή εν όψη των εκλογών της 25 – ης Ιουνίου.

Δεν πτοούμε από αυτά.

Οι συντάκτες σκευωροί θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, ενώ οι εμπνευστές και ηθικοί αυτουργοί θα κριθούν από το λαό τον ίδιο.

Ουδέ ποτέ παρευρέθηκα εγώ σε «ανάκριση» μικρών παιδιών ή των γονέων τους. Κανένα παιδί κανένας γονέας δεν κλήθηκε ακόμη δε χειροτέρα όπως αναφέρει το «κατασκεύασμα» έχει προσαχθεί στην αστυνομική Διεύθυνση του Αργυροκάστρου και ουδέ ποτέ είχα εγώ συνάντηση με κανέναν υπεύθυνο της εν λόγο Διεύθυνσης.

Οι γονείς των παιδιών ζήτησαν τη βοήθειά μου και ως όφειλα έπραξα το αυτονόητο.

Οι ίδιοι όπως είναι λογικό, εξέφρασαν την ανησυχία και τον προβληματισμό, την αγωνία τους να μάθουν τι συνέβη με τα παιδιά τους στην πλατεία Σκεντέρμπεη στα Τίρανα.

Και ενώ οι υπεύθυνοι κρύβονταν και συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από το πέπλο της σιωπής, και της ανωνυμίας του διαδικτύου οι γονείς κυρίως αλλά και όλοι εμείς, αναμένουμε μια πειστική και σοβαρή εξήγηση για την ροή των γεγονότων.

Η εμπλοκή των μικρών καλλιτεχνών της Δερόπολης σε προεκλογικά παιχνίδια είναι από την πλευρά μας μια καταδικαστέα, αψυχολόγητη ενέργεια που εγείρει πολλά ερωτήματα για τη σκοπιμότητά της, καθώς και για την ηθική υπόσταση των πρωτεργατών της όλης αυτής φάρσας.

Ως μάνα και παιδαγωγός οφείλω να καταδικάσω απερίφραστα τέτοιου είδους πραχτικές, ξένες προς τη δική μου φιλοσοφία και τις παραδόσεις της Δερόπολης και να επιστήσω την προσοχή των «αρμοδίων» που λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις έτσι απλά στο γόνατο, αλλά και τους εμπνευστές που ρίχνουν λαδί στη φωτιά από το παρασκήνια.

Αυτά προς το παρών.

Σας ευχαριστώ!

Με εκτίμηση
Αρτεμίσα Ντράλιου

Υποψήφια βουλευτής του ΣΚ για την περιφέρεια Αργυροκάστρου.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου