Ο μεγάλος κάδος απορριμμάτων της Χιμάρας

Ο μεγάλος κάδος απορριμμάτων της Χιμάρας

"Είναι είδηση η άφιξη των κάδων απορριμμάτων στην Χιμάρα;" ρώτα ο αυτοαποκαλούμενος αρθρογράφος και απαντά ο ίδιος όπως κάνει πάντα στην σελίδα του που την παρουσιάζει ως μεγάλο και έγκυρο ειδησεογραφικό πρακτορείο ενώ στην ουσία είναι ο μεγαλύτερος κάδος απορριμμάτων της Χιμάρας.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα άτομο που όλη μέρα είναι πίσω από έναν υπολογιστή και διαστρεβλώνει οτιδήποτε συμβαίνει στην Χιμάρα με μοναδικό σκοπό την αλλοίωση της αλήθειας και την φίμωση όλων αυτών που τολμούν να εκφράζουν την γνώμη τους ελεύθερα και χωρίς φόβο. Δεν διστάζει να απειλεί και να εκφοβίζει ανθρώπους που μάχονται για την Χιμάρα και προσπαθούν να ρίξουν λίγο φως στο σκοτάδι που έχει σκεπάσει την Χιμάρα.

Για αυτόν, οι κατεδάφισης σπιτιών στην Χιμάρα είναι η ανάπτυξη που έρχεται και η καταπάτηση της γης και οι καταπατητές είναι το μέλλον και οι ευεργέτες της Χιμάρας.

Οι άνθρωποι που χτυπήθηκαν στην συνέλευση του δημοτικού συμβουλίου της Χιμάρας είναι ταραχοποιοί που εμποδίζουν την ανάπτυξη και ενοχλούν έντιμους επιχειρηματίες από την βοριά Αλβανία που ήρθαν να μας προσφέρουν δουλειά στις επιχειρήσεις που χτίζουν επάνω στις περιουσίες μας.

Οι πολιτικές οργανώσεις και οι ακτιβιστές της κοινωνίας των πολιτών που οργανώνουν διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την καταστροφή της περιουσίας των Χιμαριωτών είναι κακόβουλοι που θέλουν να πλήξουν τον τουρiσμό της Χιμάρας.

Με συλλογισμό για άτομα κατώτερης νοητικής ικανότητας, παραπλανεί και δημιουργεί ειδήσεις εκεί που δεν υπάρχουν ενώ την αληθινή είδηση την εξευτελίζει ως φήμη και θέλημα αυτών που πολεμούν την Χιμάρα.

Επειδή πιστεύω ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν την πηγή της πληροφόρησης και της παραπληροφόρησης, δεν θα δημοσιεύσω την διεύθυνση της σελίδας και δεν θα σας καλέσω να καταγγείλετε την σελίδα του στο facebook αλλά θα σας παρακαλέσω να διάλεξε προσεκτικά το κάδο που θα ρίξετε τα σκουπίδια σας, γιατί μπορεί να είναι "αυτός ο κάδος" και τα σκουπίδια σας αξίζουν ένα καθαρότερο κάδο σκουπιδιών.

Ο Εκσκαφέας


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου