Που πάνε τα λεφτά που αφορούν την ανάπτυξη της Χιμάρας;

Μετά από μια επένδυση σχεδόν 1 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΕΥΡΏ και μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, ο δρόμος της παραλίας της Παλάσας (Δραλαίος) είναι σχεδόν έτοιμος. Πριν από ένα χρόνο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Αλβανίας κ. Νίκος Πελέσης, σε μια επίσκεψη στην Χιμάρα δήλωσε ότι θα γίνει ο παραλιακός κεντρικός δρόμος στα Σπήλα. Έγινε και ένα σχέδιο που παρουσιάστηκε στο Δημαρχείο. Γκρεμίστηκαν και οι τέντες που υπήρχαν δίπλα στην θάλασσα και μετά ...τίποτα.

Τι έχει στο Δραλαίο που είναι πιο σημαντικό από την πόλη της Χιμάρας ώστε να επενδύσουν εκεί και όχι στην Χιμάρα το 1 εκατομμύριο ευρώ; Αυτό που κάνει εντύπωση είναι το γεγονός ότι στην παραλία του Δραλαίου δεν υπάρχουν σπίτια, ξενοδοχεία ή επιχείρησης, αν εξαιρέσουν το γνωστό κέντρο διασκέδασης Χαβάνα και κάποιες παράγκες με ξύλα και λαμαρίνες που λειτουργούν ως καντίνες για τους λιγοστούς τουρίστες που επισκέπτονται την παραλία αυτή.

Ακόμα πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι σε άλλες περιοχές της Χιμάρας, όπως στις πιο σημαντικές παραλίες της Χιμάρας δεν υπάρχουν παραλιακοί δρόμοι οι οποίοι θα εξυπηρετούσαν σπίτια, επιχείρησης, ξενοδοχεία και τουρίστες.

Αναλυτικά:
ΔΕΝ έχει ασφαλτοστρωθεί ο παραλιακός δρόμος στο Λιβάδι.
ΔΕΝ έχει ασφαλτοστρωθεί ο παραλιακός δρόμος στο Γυαλί.
ΔΕΝ έχει ασφαλτοστρωθεί ο παραλιακός δρόμος στην παραλία Περίβολος Γκιλεκάτες.
ΔΕΝ έχει ασφαλτοστρωθεί ο παραλιακός δρόμος στις Δρυμάδες.

Με 1 εκατομμύριο ευρώ μάλλον θα είχαν γίνει όλοι αυτοί οι δρόμοι αλλά και πολλοί άλλοι.

Ερωτώ:
Γιατί ΔΕΝ δόθηκαν αυτά τα λεφτά για να γίνει ο παραλιακός δρόμος στην Χιμάρα; Τη έχει στο Δραλαίο που είναι πιο σημαντικό από την πόλη της Χιμάρας;

Η απάντηση βρίσκεται σε μια μεγάλη ταμπέλα που έχει τοποθετηθεί εκεί που ξεκινάει ο δρόμος του Δραλαίου και μας ενημερώνει ότι στην περιοχή θα κατασκευαστεί το νέο τουριστικό χωριό που είναι ιδιοκτησίας του πιο πλούσιου ανθρώπου της Αλβανίας.

Ο Εκσκαφέας

Τρίζει η βουλευτική καρέκλα του Κότσο Κοκδήμα
Επιτήδειος: «Η Αλβανία καταπιέζει τους Έλληνες της...
 

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

Βρείτε μας

Μπορείτε να μας βρείτε στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επίσης μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή μας για συσκευές android και iOS


Ακολουθήστε μας

Android APPiOS APP


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

Λίστα ενημερώσεων

Γραφτείτε στην λίστα ενημερώσεων του himara.gr για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα όσα συμβαίνουν στην Βόρειο Ήπειρο.